55. jubileumát ünnepelte a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Remek hangulatban telt a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum 55. jubileuma alkalmából megrendezett születésnap augusztus 19-én, szombaton a fürdőben. A szervezők 5 különböző tortával, ajándékokkal, több fellépővel és színes kísérőprogramokkal készültek a jeles napra.

Irigy Hónaljmirigy, Minimax Családi nap, Szombathelyi Kötélugró Klub – csak hogy néhányat említsünk a szuper születésnapi programok közül, amik a fürdőben kerültek megrendezésre a szombati napon. Az ünnepi műsort a Kőszegi BE-JÓ Táncegyüttes fellépése nyitotta, majd a köszöntőbeszédek után felvágásra került az 5 születésnapi torta a fürdőzők nagy örömére. Ezt követően az Irigy Hónaljmirigy gondoskodott a jó hangulatról, majd a Szombathelyi Kötélugró Klub zárta a fellépők sorát a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban.

page

Nem csak születésnapi produkciókkal, hanem más családi kísérőprogrammal is kedveskedtek a szervezők, így megrendezésre került a nyár utolsó Minimax Családi napja, ahol mókás csúszdaverseny, dobóverseny, kreatív sarok, Minimax tánc, Mini és Picicica várta a gyermekeket. A család legkisebb tagjait a Minimax Családi nap programjain kívül vidám buborékparti is szórakoztatta a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban.

_D3_2758

Az esemény záróakkordjaként értékes ajándékok kerültek kisorsolásra a fürdőbe látogatók között, továbbá a Minimax Családi napok főnyereménye is gazdára talált.

Legyél az első hozzászóló "55. jubileumát ünnepelte a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*