Elkészült a kutyabarát balatoni élménykalauz

Kutyabarát Balaton élménykalauz készültRengeteg hasznos információt ad a kutyabarat.hu

Elkészült a Kutyabarát Balaton Élménykalauz, amely a hozzá tartozó honlappal együtt segíti a négylábúakkal nyaralni indulókat.

Sziládi-Kovács Tibor, a kutyabarat.hu alapítója elmondta, a cél az volt, hogy a kutyások egyszerűen megtalálják azokat a helyeket, legyen az étterem, szállás, kutyastrand, turisztikai látnivaló, de akár állatorvos is, ahová szabadon mehetnek kedvenceikkel. A 20 ezer példányban megjelent térképes tájékoztatóra 76 szolgáltatás, látnivaló került fel, de online folyamatosan frissül. A kiadvány magyar nyelven elérhető, az oldal három nyelven nyújt tájékoztatást.

Az alapító elmondta, hogy Magyarországon is elindult egy pozitív folyamat: ahogy a gazdik egyre inkább ráébrednek, hogy a békés együttélés nyitja a felelős és kulturált kutyás viselkedés, úgy egyre több bolt, munkahely és szolgáltató lát potenciált abban, ha célközönségébe bevonja a kutyások hatalmas közösségét.

Becsült adatok szerint 2 millió felelős kutyatartó él Magyarországon, ami azt jelenti, hogy minden 4. ember megosztja az életét egy négylábúval.

Legyél az első hozzászóló "Elkészült a kutyabarát balatoni élménykalauz" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*