A világ elitje a Norwegian Cruise Lines hajóján mulatott

Természetesen a csevegésen túl a szórakozásé volt a főszerep. Az eseménynek helyet adó hajón erre bőven volt lehetőség. A fedélzeten számtalan bár, étterem, kávézó szolgálja ki a fogyasztani vágyókat. Aki kikapcsolódásra vágyott, az igénybe vehette a spa szolgáltatásait, csobbanhatott a medencék egyikében, vagy aktívan időzhetett a sport komplexumban is. A merészek kaszinóban próbálhatták ki a szerencséjüket. Esténként megkezdődött az igazi ereszd el a hajam, remek fellépők és zenekarok szórakoztatták a nagyérdeműt, mint pl. St. Lucia, a The Wailers, és még sokan mások.

A négy napos túra Floridából, Miami kikötőjéből indult, és a nemzetközi vizeken folytatódott. A rendezvényre 2000, a világ sorsát igencsak meghatározó személyek látogattak el, mint Martha Stewart tévés személyiség, az Uber alapítója, Travis Kalanick vagy pl. John Legend énekes.

A Summit Series rendezvénysorozatot 2008-ban indították azzal a céllal, hogy a világ fiatal, sikeres vállalkozóit egy fedél alá hozzák. Az ilyenkor megvitatott témakörök között szerepelnek a társadalmi egyenlőtlenségek mai problémái, a művészetek, technika, innováció.

Az, hogy milyen üzletek köttetnek ezalatt a pár nap alatt, annak csak a résztvevők a megmondhatói.
 

Legyél az első hozzászóló "A világ elitje a Norwegian Cruise Lines hajóján mulatott" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*