Advent színházakkal – budapesti ajánlat

hirdetés

A Városháza parkban 2013. november 29-e és december 24-e között zajlik a programsorozat, melynek keretében bemutatkoznak a fővárosi fenntartású színházak is. December 13-án este például a Kolibri Színház művészei adnak elő dalokat előadásaikból. Az utolsó adventi hétvégén ismét színpadra lépnek a kolibrisek, valamint a Centrál Színház színészei. December 21-én zenés ünnepi köszöntővel érkeznek a Thália Színház művészei, a Madách Színház színészei: Gallusz Nikolett, Sári Éva, Simon Boglárka, Nagy Sándor és Galbenisz Tomasz, akik a Poligamy című romantikus musical comedyből adnak ízelítőt.

A Sátor Színházban minden este ajándékot is kaphatnak a látogatók: a színházak által felajánlott karácsonyi ajándékokat – jegyeket, bérleteket, utalványokat – sorsolják ki a helyszínen.

Az Advent Budapesten vásár színházi jegyárusító pavilonjában vásárolhatók belépők a fővárosi színházak – köztük a Kultúrát ajándékba! szlogennel a Nemzeti Színház, a MÜPA, a Vidéki Színházak Egyesülete, a Ludwig Múzeum és a Műcsarnok – ünnepi produkcióihoz.

A programsorozatot Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából a Szabad Tér Színház szervezi

Részletes program itt: www.adventbudapest.hu

Legyél az első hozzászóló "Advent színházakkal – budapesti ajánlat" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*