Átadták a világ legmondernebb luxushajóját

A Royal Caribbean International hivatalosan is átvette 23. hajóját, az Anthem of the Seas-t. A társaság elnök-vezérigazgatója, Richard D. Fain vette át a luxus óceánjárót Meyer Werft Yard ügyvezető-üzlettársától, Bernard Meyertől a németországi Bremerhavenben tartott átadási ceremónián, 2015. április közepén. Az Anthem of the Seas a világ legmodernebb hajója és tükrözi a Royal Caribbean hajótársaság innovatív hajóinak és legjobb nyaralási lehetőségeinek történetét.

„Nagy örömmel tölt el, hogy átvehetem az Anthem of the Seas-t a Meyer Werft Yards-tól – mondta az elnök-vezérigazgató. – Eddig minden soron következő hajóval felülmúltuk a mintát, és az Anthem of the Seas sem kivétel ez alól. Szeretném megköszönni Bernardnak és a Meyer Werft csapatának folyamatos közreműködésüket félelmetes hajóink tervezésében és építésében.”

„Csodálatos érzés a Royal Caribbean hajócsaládjában köszönteni az Anthem of the Seas-t – fogalmazott Michael Bayley, a Royal Caribbean International elnöke-vezérigazgatója. – Mint minden Royal Caribbean hajó, az Anthem of the Seas is egyedi kalandokkal fogja elbűvölni utasait, Mediterrán útjain ugyanúgy, mint a Karib-tengeren.”

Az Anthem of the Seas most az angliai Southamptonba indul, ahonnan októberig mediterrán és kanári-szigeteki utakat fog hajózni. A hajó avatójára április 20-án kerül sor Southamptonban, ahol keresztanyja, az utazási ügynök Emma Wilby fogja felszentelni, szerencsével és biztonsággal megáldva a hajót és jövendő utasait, valamint előad egy dalt a több mint ezerháromszáz meghívott tiszteletére. Novemberben az Anthem of the Seas New York kikötőjébe fog átköltözni, ahonnan a hajó Cape Liberty kikötőből indul rendszeres útjaira, a Bermudákra, a Karib-szigetekre, Kanadába, illetve New Englandbe.

Az utasok évezhetik majd a Royal Caribbean páratlan fedélzeti újdonságait, például a North Star légi kilátót, mely egy üvegkapszula, ami több mint 90 méter magasba emeli a látogatókat az óceán fölé, lélegzetelállító látványt kínálva, valamint az iFLY által kifejlesztett RipCord szabadesés-szimulátort, és a FlowRider szörf-szimulátort. A hajó közösségi helyeivel is elkápráztatja vendégeit, mint például a Two70 szalon, mely nappal nagyszerű társalgóhelyként szolgál, éjszaka pedig egy magával ragadó szórakozási lehetőség. A SeaPlex egész nap változik, hol dodzsem-, hol diszkó-görkorcsolya pálya, vagy cirkusziskola, esetleg kosárlabda- vagy más sportpálya. A vendégek tizennyolc fedélzeti étterem közül választhatnak, melyek mindegyike egyedi gasztronómiai élményt nyújt a vendégeknek. Mindenki megtalálhatja a kedvére való könnyed élő szórakozást a Music Hallban, a Royal Theatre-ben, és a Royal Esplanade-en.

Az Anthem of the Seas
16 fedélzetet kínál az utasok számára,
167 800 tonnát nyom,
4180 utast szállít kétágyas elhelyezés esetén,
2090 kabinnal rendelkezik.

Bővebben: www.RoyalCaribbean.com/AnthemoftheSeas

Korábban írtuk: Csúcson az óceánjáró-biznisz

Legyél az első hozzászóló "Átadták a világ legmondernebb luxushajóját" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*