Piacon az Alcatel új okostermék-családja

511799724

Az Alcatel három okos kiegészítőt is piacra dobott a napokban, melyek komoly segítséget nyújthatnak a sportolást kedvelőnek és a sokat utazóknak csakúgy, mint a gyermekeik biztonságáért aggódó szülőknek.

MOVE TIME Smartwatch: Okosóra mindenkinek

A MOVE TIME Smartwatch a mindennapok során ugyanolyan jó segítőtárs lehet, mint akkor, ha az ember szeretné egy picit növelni az aktivitását, vagy csak tudatosabban élné az életét. Az óra egy AMOLED kijelzőn keresztül kommunikál velünk.

Alcatel_ferfi_okosora

Értesítések, aktivitásmérés

Az Alcatel MOVE TIME Smartwatch értesít minket, ha telefonhívásunk van, ha üzenetünk érkezik, és egy a telefonunkra telepített alkalmazás segítségével képes mérni a napi aktivitásunkat is. Számolja a megtett lépéseket, figyeli a folyadékbevitelt, és méri a pulzust. Ideális társ tehát a sportoláshoz is.

Az Alcatel MOVE TIME Smartwatch érintés nélkül, gesztusokkal is vezérelhető. Vezérelhetjük így a zenelejátszót, de akár a kamerát is. Ennek előnye, hogy a kijelző minidig tiszta marad, és nem lesz tele ujjlenyomatokkal.

Alcatel_noi_okosora

A MOVE TIME Smartwatch aranyszínű kiadása fehér bőrszíjjal, az ezüst fekete kaucsuk szíjjal, a fekete pedig fekete bőrszíjjal lesz elérhető a hazai piacon.

MOVE TIME Track & Talk Watch: Okosóra gyerekeknek és szülőknek

Szülőnek lenni nem egyszerű dolog. Már akkor sem könnyű, amikor gyermekünk még nem nagyon hagyja el a szülői házat, de ha a elérkezik az a pillanat, amikor egyedül is haza tud jönni az iskolából, akkor a gondoskodás érzése mellett megjelenik bennünk az aggódás is. Szeretnénk tudni, merre megy, hol jár, és jó lenne, ha eközben nem érezné azt, hogy rátelepszünk, és elnyomjuk az örökös aggodalmunkkal.

Alcatel_gyerek_okosóra

Emellett természetesen az sem lehetséges, hogy a fél szemünk mindig a gyermeken legyen, hiszen amikor ő abba a korba ér, hogy egyedül is közlekedhet az utcákon, addigra már többnyire mindkét szülő dolgozik már.

Erre a problémára is kiváló megoldást kínál az Alcatel új fejlesztésű okosórája, a MOVE TIME Track & Talk Watch.

A MOVE TIME Track & Talk Watch egy GPS rendszerrel felszerelt karóra, amely a képes megadni gyermekink számára a szabadság érzését amellett, hogy a szülők felé egy kis kommunikáció segítségével nyugalmat sugározhat.

Az Alcatel MOVE TIME Track & Talk Watch órája képes összekapcsolódni az okostelefonunkkal, ennek lényege mégsem a totális kontroll. Ahelyett például, hogy fiunk/lányunk minden lépését figyelnénk, kijelölhetünk számára a telefonunk segítségével egy biztonságodnak ítélt útvonalat – például az iskola és az otthonunk közt -, amiről letérve az óra jelet küld a telefonunk számára, ami pedig azonnal riaszt. Ekkor a szülő azonnal kapcsolatba is tud lépni a gyermekkel, ha úgy ítéli meg, hogy ez szükséges.

Az antiallergén anyagú szilikon szíj és az óra formatervezése teljes egészében azt szolgálja, hogy a korosztály, aki a célcsoportot képezi, szívesen hordja a MOVE TIME Track & Talk Watch-ot, ami természetesen víz- és porálló is, hiszen egy 7-9 éves gyermek esetében ez alapkövetelmény.

MOVE TRACK GPS Tracker: Nyomkövető a csomagjainkra

Aki sokat van úton, annak külön biztonságérzetet adhat egy olyan eszköz, ami folyamatosan figyeli a csomagok helyzetét. A MOVE TRACK GPS Tracker valós időben mutatja meg a poggyász méterre pontos helyzetét, amit egyébként az mobilos alkalmazás el is tárol.

Alcatel_GPS_tracker

A virtuális kerítés funkcióval létrehozott biztonsági zóna elhagyásakor a nyomkövető azonnal jelez, ami még nagyobb biztonságot jelent egy utazás során.

A MOVE TRACK GPS Tracker egy praktikus szilikon tok segítségével háziállatokon is használható, így elkóborolt kutyusaink kézre kerítésében is kiváló segítséget jelenthet.

 

 

Legyél az első hozzászóló "Piacon az Alcatel új okostermék-családja" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*