Az év utazóját keresi a Magyar Turizmus Zrt.

Pályázat útján választják ki Az év utazója címet viselő akció főszereplőjét, aki tíz hét alatt beutazza Magyarországot és élményeit folyamatosan közzéteszi videók és blogbejegyzések formájában. A pályázatra június 17-ig lehet jelentkezni, az eredményhirdetés június 23-án lesz, a kalandos utazás pedig június 30-án indul.

A szerencsés nyertes minden héten másik belföldi turisztikai régióba látogat majd el, tízhetes utazása során háromtagú profi stáb kíséri. Az általuk összeállított nyolc-tízperces anyagok hetente jelennek majd meg az Indavideón, de az utazó mindemellett blogbejegyzésekben is posztolja élményeit.

A 18. életévét betöltött sportos, tettre kész munkatárs természetesen fizetést is kap majd a munkájáért. Magyarország legjobb állásában olyan projektekkel kell majd megbirkóznia, mint videózás a föld felett, kalandpark-teszt, wakeboardozás, tandemugrás, tihanyi tekerés, Balaton Sound, kétéltű kalandtúra, barlangban kúszás, bormustra avagy kenuzás.

A 2014. május 23-án megjelent felhívással így a teljes médiacsoporthoz tartozó felületeken, többek között az Index.hu címlapján is találkozhatnak az érdeklődők. A Magyar Turizmus Zrt. valamennyi saját felületét is felhasználja a kampány kommunikációjára.

A felhívás elérhető itt!

Legyél az első hozzászóló "Az év utazóját keresi a Magyar Turizmus Zrt." című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*