Bauhaus és kubizmus ihlette a Marriott megújult rendezvényszintjét

A két hónapig tartó felújítási munkálatok befejeztével modern, a bauhaus és a kubizmus által inspirált belső terekkel tér vissza a főváros egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszíne, a Budapest Marriott Hotel.

A nyári időszak alatt teljesen megújult alatt a szálloda első emeletén található 1595 négyzetméternyi rendezvényterületének design-ja. A már meglévő 11 különböző nagyságú, többségében dunai panorámával rendelkező terem kiegészült egy új „Studio Kitchen” látványkonyhával rendelkező helységgel, illetve egy nagyméretű ruhatárral és egy kisebb bérelhető irodahelyiséggel is.

A legnagyobb, 614 négyzetméteres bálterem, a budai Várnegyedre és Lánchídra néző Grand Budapest Ballroom 650 főt, a Gellért-hegyre és az Erzsébet hídra néző Liz Ballroom pedig 350 főt képes befogadni színházszerű székelrendezéssel. A termek előtereiben a rendezvényétkezések lebonyolításának könnyítése érdekében, látványos magasított asztalok várják a vendégeket. A megújult audiovizuális szolgáltatásokat a Special Effects Zrt. biztosítja.

Az első emeleten újra megnyitott rendezvényszinttel, kiegészülve az év első két hónapjában felújított földszinti 344 négyzetméteres rendezvényterülettel, DNB Budapest étteremmel és Liz & Chain lounge bárral, a főváros egyik legnagyobb és legmodernebb szállodai helyszíne jött létre, és egyben lezárult a Budapest Marriott Hotel másfél éve tartó teljes rekonstrukciós programja is.

„Belső tereink újragondolásával célunk egy olyan enteriőr megteremtése volt, ami inspiráló és izgalmas, ugyanakkor kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas. Örömmel mondhatom, hogy ez sikerült: a közel 150 fős kivitelezői csapat kiváló munkát végzett, elégedettek vagyunk az eredménnyel” – mondta Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója.

Az idén júniusban az Év Üzleti Szállodájának választott hotel hosszútávú célja, hogy Budapest egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszíne maradjon, nem csak a szakmai jellegű, de a privát események terén is.