Bükfürdőn az ősz még színesebb!

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban Retro habpartyt rendeznek Csepregi ÉvávalA Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban Retro habpartyt rendeznek Csepregi Évával

Bükfürdő remek hely a kikapcsolódásra vágyóknak – nem csak nyáron. Ősszel is rengeteg kincset rejt magában, a gyógyvízen túl wellnessélménnyel is kecsegtet az idelátogatóknak.

A fürdő mindhárom zónája (Gyógy- és Strandfürdő, Élményfürdő, Szaunavilág) egy-egy lehetőség a lazításra és pihenésre, ráadásul a fürdő wellness centrumában különleges masszázsokat is kipróbálhatnak a vendégek.

002

A Gyógy- és Strandfürdőben fedett és félfedett gyógyvizes medencékben töltődhetnek fel az idelátogatók. Az Élményfürdőben minden korosztály megtalálja a számára legjobb szórakozási és pihenési lehetőséget, kezdve az élménycsúszdáktól a pezsgőmedencén át a gyermekek nagy kedvencéig, a Cápabarlangig. Bükfürdőn a szaunázás szerelmeseit exkluzív szaunavilág várja, melyben tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna, kültéri ördögszauna, Kneipp-medence és jacuzzik hívogatnak a hideg napokon. A különleges szauna felöntéseket profi szaunamesterek tartják, akik különféle illóolajokkal, krémekkel, és aláfestő zenével teszik még különlegesebbé a programokat.

003

A Medical Wellness Centrum igazi paradicsom a feltöltődésre vágyóknak. Számos masszázs közül lehet választani, ősszel érdemes kipróbálni a mézes és a szőlőmagolajos masszázsokat is. Ráadásul Bükfürdőn most őszi csomagajánlatokkal is várják a vendégeket! A kedvezményes wellness csomagokról bővebben itt tájékozódhat!

 

Legyél az első hozzászóló "Bükfürdőn az ősz még színesebb!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*