Egy repülőgépnek vissza kellett fordulnia egy elvesztett kisgyermek miatt

Hallottunk már több esetet elvesztett kisgyermekekről, de hogy a szülők úgy szálljanak fel egy repülőgépre, hogy a terminálon felejtik a kisbabájukat, eddig még nem. Ez történt ugyanis ezen a hétvégén a szaúd-arábiai Abdul Aziz Király nemzetközi repülőtéren.

Hétvégén a Dzsiddából Kuala Lumpurba tartó járatnak kellett hirtelen visszafordulnia, mert az egyik hölgy utasa rádöbbent arra, hogy a repülőtéren felejtette a gyermekét.

A videofelvételek rögzítették a légi irányítók zavaros beszédét, akik eddig még nem találkoztak ilyen bizarr helyzettel.

„Isten legyen velünk! Vissza tudunk fordulni?” – hallható a pilótától, amikor bejelentkezett a légiforgalmi irányítónak. „Vissza kell fordulnunk, egy utas ottfelejtette a babáját a repülőtéren” – folytatta a pilóta. A légiforgalmi személyzet ezután a pilótát kérte, hogy erősítse meg a történetet, amelyre ezt válaszolta: „Mondtuk, hogy egy utas elvesztette a babáját a terminálban, és nem hajlandó folytatni a repülést.” “Oké, menj vissza a kapuhoz” – mondta a légi személyzet. “Ez teljesen új számunkra!”

Nem állt rendelkezésre további információ az anyáról vagy a gyermekről, de úgy tűnik, a probléma megoldódott, bár a repülőgép közel 1 órás késéssel érkezett meg a célállomásra.