Egyiptom: jövőre Marsa Alamra is indít járatot az ETI

Egyiptom: jövőre Marsa Alamra is indít járatot az ETI

hirdetés

Az Express Travel International (ETI), Egyiptom specialistája katalógusbemutatón tudatta a viszonteladói partnerekkel, hogy már Marsa Alamra is lehet 2018-tól foglalni.

Az Express Travel International (ETI) magyarországi irodavezetője, Kerekes Gábor a rendezvényen kiemelte, hogy az iroda az egyiptomi utak eladásában 2016-tól vált piacvezetővé Magyarországon. A tavalyi forgalmát több mint megháromszorozta, ami a járatbővítésnek is köszönhető. Sharm el Sheikh-i charter egy hónappal tovább járt, mint eredetileg tervezték. Debrecenből Hurghadára 15 fordulót teljesített a repülőgép a főszezonban. Kiemelkedően sikeres volt a kolozsvári járat is, amely az ETI első saját romániai járata. A pozsonyiak is szép eredményeket értek el. Kerekes Gábor elmondta, hogy a piac összességében növekedett, az utasok érdeklődése visszatért Egyiptom iránt.

Egyiptom: jövőre Marsa Alamra is indít járatot az ETI

Miért éppen Egyiptom? – tette fel a kérdést Patruna Róbert partnerkapcsolati vezető. Aztán azt emelte ki: egész éves desztináció, télen is kellemes az idő, jól megközelíthető, a Vörös -tenger szépsége lenyűgöző, Ókori történelmi emlékeket láthatunk, kiváló az ár-érték arány és változatos a kínálat. Ezek alapján jövőre további kapacitásbővítéseket és új járatot terveznek. A Red Sea Hotels kizárólagos képviseletét ellátó ETI utasainak a cégcsoporthoz tartozó kinti földi kiszolgálást biztosító Cairo Express Travel és a nílusi hajóutakat bonyolító Grand Cruises kilenc hajója biztosítja a változatos programokat.

Mint megtudtuk, 2018 júniustól Budapestről is újraindul a Sharm el Sheikh-i járat. Hurghadára márciustól a jelenlegi kettő mellé lesz egy harmadik heti járat is péntekenként. Igazi újdonság a március közepétől indítandó közvetlen Marsa Alam-i járat.

A katalógusbemutató végén a prosperáló irodákat megajándékozták. A díjazottak:

  • Év újonca: Classic Travel Ajka
  • Ezüst fokozatú partner: Extra Utazásközvetítő Kecskemét és N-Tours Pápa a növekedésért
  • Baumann Reisen és Forum Travel Center a debreceni indulású járat kiemelkedő töltéséért
  • A kiemelkedő forgalomért-Arany fokozatú partner: Utazzlastminute, Car-Tour, Amazon Travel
  • Gyémánt fokozatú: Start Utazási Iroda, Euro Travel, Dive Hard Tours, Invia

Legyél az első hozzászóló "Egyiptom: jövőre Marsa Alamra is indít járatot az ETI" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*