Elegancia, kifinomultság, romantika, La Contessa…

Már a szilvásváradi La Contessa Kastélyhotel története is bővelkedik a romantikában, a szájhagyomány szerint az egykori szilvási kastélyt őrgróf Pallavicini Alfonz Károly jegyajándékként vásárolta hitvesének. Így a négycsillagos neobarokk kastély minden egyes szeglete grófnői miliőt biztosít a párok legemlékezetesebb napján.

Pazar ruha, pompás környezet, ínycsiklandó ételek házias vagy nemzetközi kulináris ízekkel, egy igaz társaság jó hangulattal, na és egy mesebeli kastély, kész is a tökéletes esküvő receptje! Egy igazi álomesküvő kivitelezése, megszervezése viszont minden menyasszony idegeit próbára teszi. Ebben nyújt segítséget a La Contessa személyzete, akik akár a nagy napot megelőző leány- és legénybúcsúk lebonyolítását is vállalják színes és izgalmas programokkal és változatos helyszíneken!

Koronázza meg élete nagy napját, és válassza a La Contessa Kastélyhotelt a meghitt pillanatok helyszínéül!

Ahol az álom és a valóság eggyé válik, legyen szó:

  • kis vagy nagy létszámú esküvőről
  • ceremóniáról
  • esküvői vacsoráról
  • esküvői fotózásról
  • nászútról
  • leány- vagy legénybúcsúról

A La Contessa Kastélyhotel teljes személyzete a legapróbb részletekre is nagy gonddal ügyel, hogy Önnek és kedves Párjának feledhetetlen esküvőt varázsoljon. Esküvőszervező kolléganő kérés esetén készít egyénre szabott ajánlatot, és szívesen ad felvilágosítást a felmerülő kérdésekről, keresse bizalommal:

Oleszka Katinka
Értékesítési referens
Tel: 06-30-374-0322
sales@lacontessa.hu

Legyél az első hozzászóló "Elegancia, kifinomultság, romantika, La Contessa…" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*