Enduróval a Hyundai Motor a 2015. évi Szöuli Autószalonon

hirdetés

A Hyundai Motor Company a 11. Szöuli Autószalonon, 2015. április 2-án mutatta be szabadidő-jáművét, s számos új modelljét. Az Enduro a kitartás kifejezésből származó fantázianév s a tanulmány ban a tervezett autó megjelenésében a szabadidő-járművek stíluselemei a világ legkeményebb terep ralijain versenyző motorkerékpárok látványával keverednek. Az Enduro ideális lehet azok számára, akik szeretnének elmenekülni a mindennapokból. A jármű a Hyundai jellegzetes hatszögletű hűtőmaszkját új értelmezésben tálalja, ennek alacsonyabb tömegközéppontja a stabilitás érzetét kelti. Az első kerékdobot alumínium ív köti össze a hűtőmaszkkal, magabiztos megjelenést kölcsönözve az Endurónak. Oldalnézetből az Enduro a crossover járművek jellegzetes sziluettjét mutatja, emelt hasmagassággal, szabadidő-járművekre jellemző kerékív-toldatokkal, és a karosszéria alsó felét borító, sötétszürke burkolattal, amely egyszerre kelt robusztus és védelmező hatást, miközben a mobilitás és a mozgékonyság érzetét nyújtja.

A Hyundai fejlett formatervezési csapata egy olyan, érzelmekben gazdag tanulmányt kívánt alkotni, amely érzékiséget és dinamizmust fejez ki. Ennek érdekében organikus, egymással kölcsönhatásra lépő íveket és vonalakat használtak, amelyek intenzív, ugyanakkor robusztus és kifinomult karakterrel ruházzák fel az autót.

A szalonon színre lépett az új hálózatról tölthető hibrid Sonata PHEV, s megjelent az RM15 középmotoros kupétanulmány, mely a márka nagy teljesítményű szakértelmét hivatott demonstrálni. Bemutatkozott a vadonatúj Tucson és a vadonatúj Sonata 2015. évi koreai modellkínálata, s a Mighty közepes méretű haszonjármű és Solati minibusz is a haszonjármű standon.

Legyél az első hozzászóló "Enduróval a Hyundai Motor a 2015. évi Szöuli Autószalonon" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*