Florida büszkesége lett a Carnival Sunshine

A Carnival bázisául szolgáló floridai Port Canaveral kikötőjének legújabb büszkesége, a teljesen megújított, átalakított Carnival Sunshine már folyamatosan közlekedik a Karib-szigetekre, a Bahamákra és Florida térségébe. A Carnival Sunshine, a hajótársaság első, totális szórakoztató-központú hajója, amelynek kínálata az átalakítást, átépítést követően valóban számtalan szórakozási és étkezési lehetőséggel, programokkal bővült, teljesen új élményt nyújt a vendégeknek.

-Derecskey-

A fedélzeten különböző nemzeti konyhák legjobb ételeit kínáló éttermek nyíltak, olyanok, mint a családias hangulatú olasz Cucina del Capitano, a fűszeres-izgalmas ázsiai ételekkel büszkélkedő Ji Ji, a meghitt és előkelő steakhouse, a Fahrenheit 555, a kínai Bonsai Sushi és az éjjel-nappal nyitva tartó Pizzeria del Capitano.

Míg a gyermekek számára játékos oktatóprogramokat fejlesztettek ki, melyeket három korcsoportra osztva élvezhetnek a kicsik és a nagyok, addig a szülők és felnőttek a maximális pihenés élményét élhetik át a medence mellett, egy finom ital, valamint a napernyő, a vízesés és a megnyugtató hangulat társaságában.

A medence mellett szintén újdonság a nemrég kialakított hatalmas csúszdapark és a kötélpálya is. A családbarát szórakoztató programokról ilyenkor a Hasbro és a Comedy Club gondoskodik egészdélutános, -estés elfoglaltságot kínálva az egész család számára.

–derecskey-

Legyél az első hozzászóló "Florida büszkesége lett a Carnival Sunshine" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*