Funkcionalitás magas szinten: itt a Fjällräven idei őszi és téli kollekciója

Fjällräven mind outdoor, mind a magashegyi túrázáshoz tervezett termékeket is felsorakoztatFjällräven mind outdoor, mind a magashegyi túrázáshoz tervezett termékeket is felsorakoztat

hirdetés

A svéd túraelszerelés gyártó 2017. szeptember 19-én elhozta Magyarországra újgenerációs őszi és téli kollekcióját, amely mind városi, mind outdoor és a magashegyi túrázáshoz tervezett termékeket is felsorakoztat. Az új ruhák és kiegészítők külső rétege a Fjällräven saját gyártású Eco-Shell anyagából készült, amely PC-mentes (per- és polifluorozott vegyületek) impregnálásának köszönhetően a világ egyik legkörnyezetkímélőbb víztaszító rétegének számít. Az új termékek között találjuk a Fjällräven első magashegyi felszerelés-családját is, a Bergtagen termékeket.

Eco-Shell: a Fjällräven 2015-ben mutatta be először az Eco-Shell anyagot, amely nagy esőben és erős szélben is melegen és szárazon tartja viselőjét, miközben a mozgás során termelt nedvességet a mikro nyílásokon keresztül hatékonyan vezeti el. A svéd túrafelszerelés-gyártó speciális, három rétegből álló megoldása újrahasznosított poliészter felhasználásával készült, olyan gyártási módszereket alkalmazva, amelyek az energiaforrásokat és a rendelkezésre álló infrastruktúrát is fenntartható módon veszik igénybe.

Bergtagen: kalandok a fák szintje feletti világban

fel1

“A magashegyi expedíciók mindig is fontos szerepet kaptak a Fjällräven történetében. A Bergtagen ruházat a fák szintje feletti világban történő túrázás hagyományát kívánja újraéleszteni és egyben azt megreformálni. Az olyan környezetkímélő anyagok használata, mint az Eco-Shell, a magashegyi ruházatok gyártása során egyedülálló” – mondta el Harald Heim,  a Fjällräven kelet-európai igazgatója.

 

Legyél az első hozzászóló "Funkcionalitás magas szinten: itt a Fjällräven idei őszi és téli kollekciója" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*