Három napot tölthetünk ingyen a Kempinskiben

A berlini kezdetektől a mai 30 országban 74 szállodával való jelenlétig, sok idő telt el. A Kempinski szállodái a luxus és stílus igazi élenjáró képviselői, ahol a legkiválóbb gasztronómia és speciális életérzés fogadja a vendégeket. Alapításának évfordulója alkalmából a szállodalánc egy olyan Facebook játék-kampányt indított, melynek résztvevői egy igazi időutazásban vehetnek részt az Kempinski eddigi  életében.
A szálloda közösségi oldalának idővonalán elrejtve olyan promóciós kódokat találunk, melyeket saját játék kártyánkra másolva azonnal megtudjuk, hogy nyertünk-e egy két éjszakás vendéglátást, mely bármelyik Kempinski hotelben felhasználható világszerte. Azok, akik minden kódot sikeresen megtalálnak a játék végén, november 8-án egy “nagy sorsoláson” vesznek részt, melynek fődíja, egy három éjszakás vendéglátás a bécsi Palais Hansen Kempinski-ben.
Kapcsolódó cikkünk itt!

A szállás mellé repülőjegyet is nyerhetünk, melyet Európa bármely városából a Lufthansa jóvoltából használhatunk fel arra, hogy minél gyorsabban a luxus igazi fellegvárába jussunk egy kellemes hétvégére. Irány a Kempinski Facebook oldala!

Legyél az első hozzászóló "Három napot tölthetünk ingyen a Kempinskiben" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*