Hétvégi programajánló: Kürtőskalács Fesztivál

4. alkalommal rendezik meg a Kürtőskalács Fesztivált Budapesten a Vajdahunyad várában október 7. és 9. között. A sokak által kedvelt édesség fogyasztása mellett, izgalmas programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A mára már hungarikumnak számító édesség a hagyományos ízek mellett kapható lesz málnás, csokicseppes, citrusos és gyömbéres formában is. Mindemellett kürtős kalácsból készült desszertekkel is készülnek a szervezők, mint például Kürtős Csapágy, Kürtős Krémes, Kürtős Fondue, Kürtős Cake, Kürtős Karika és Kürtős Fagyi. Természetesen a minitől az óriás méretig kapható lesz, így az édesszájúaktól kezdve a csak csemegézni vágyókig mindenki megtalálja a kedvére valót. Sőt teljes kiőrlésű lisztből, vagy a glutén- és laktózmentes alapanyagokból készült édesség sem maradhat ki a sorból. A szervezők mindenre gondoltak.

kurtoskalacs1

A mai programok:

Péntek, október 7.
14:00 Hivatalos megnyitó [nagyszínpad] 14:00 Vállalkozz Zuglóban Nyílt Nap – Vállalkozást indítanál? Segítünk!
16:00 Kürtipédia – kvízjáték nyereményekért [nagyszínpad] 17:00 Indygo élő koncert [nagyszínpad] 17:00 Egy kis Erdély – Székelyföldi Legendárium rajzfilm vetítés [kis színpad, faszén udvar] 17:30 Grillpédia kvízjáték nyereményekért [kis színpad, faszén udvar] 18:00 MP2 Akusztik duó [kis színpad, faszén udvar] 19:00 Lóci játszik élő koncert [nagyszínpad] 20:30 Margaret Island élő koncert [nagyszínpad]

Legyél az első hozzászóló "Hétvégi programajánló: Kürtőskalács Fesztivál" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*