Hogyan tegyünk izgalmassá egy hosszú utazást?

Vannak akik szeretik a hosszú utakat és vannak, akik már a gondolatától is rosszul vannak. Hiszen ezek az utak sokszor fárasztóak és kimerítőek. Egy hosszú repülőút pedig igazi rémálom néhány ember számára, azonban egy kis előretervezéssel élvezhetőbbé lehet varázsolni, sőt még néhány órácska alvás is beleférhet.

Elsősorban győződjünk meg róla, hogy minden töltőt bepakoltunk. Hiszen valljuk be az okos eszközeink nélkül már nem is tudnánk létezni. Ma már arra is van megoldás, ha nincs konnektor a gépen, csak a power bankunkat kell a táskánkba bedobni, jól feltöltve. Az sem hátrány ha többel is rendelkezünk. Így a hosszú út során bátran masszírozhatjuk szeretett kis készülékeinket.

shutterstock_373039231-1

Persze fontos az is, hogy ezekre az eszközökre – laptop, tablet, okos telefon, e-reader – töltsünk tartalmakat is. Egy jó grafikájú játék sokáig lefoglal, és csak úgy elrepül az utazás. Akik pedig inkább filmeznének vagy valami szórakoztató műsort néznének, azok is gondoskodjanak előre az idejük eltöltéséről. Sokan hallgatnak egy hosszú út során zenét, kikapcsol és könnyen elaludhatunk rá – kivéve ha valami kemény rock üvöltve a fülünkbe -, vagy akár egy jó könyv olvasásába kezdhetnek. Lássuk be, igen nagy a választék.

A tökéletes kényelemhez és pihenéshez, már csak egy párna és egy pléd hiányzik. Vigyük fel a gépre sajátunkat. Ismerős környezetben talán könnyebben elpilled az ember. Valamint érdemes szemmaszkot használni, hiszen könnyen felkaphatjuk a fejünket egy közelben történő neszre, és máris álomországból a valóságba csöppenünk.

tips-for-long-haul-flights

A gyakorlatias utazó – még sokszor az üzletember és üzletasszonyok is – egy hosszú út során inkább kényelmes ruhát visel a megszokott kosztüm vagy öltöny helyett. Érdemes a melegre és a hidegre is felkészülni, hiszen ami az egyiknek fagy a másiknak hatalmas hőség lehet.

Ha mindez még sem vált volna be, akkor még mindig ott vannak a jól bevált altatók, vagy a bárány számolgatás. Ha a tablettás módszer mellett dönt, mindenképpen konzultáljon orvosával és tesztelje mielőtt alkalmazná.

Legyél az első hozzászóló "Hogyan tegyünk izgalmassá egy hosszú utazást?" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*