A hónap mentése a LOT légitársaságé!

A hónap mentése a LOT légitársaságé!Egy duplán szerencsés nyertes

hirdetés

Mintha csak egy fogatókönyvíró találta volna ki: egy utas kvízjátékon tengerentúli utazást nyert, csakhogy időközben megszűnt a légitársaság, amely a jegyet adta volna. Az, hogy a tragikomikus eset mégis jól végződött, a LOT-nak köszönhető.

Pálfi László, az ELTE történelem mesterszakos hallgatója tavasszal kétszemélyes repülőjegyet nyert az Air Berlin-nél, amely azonban időközben csődbe ment. Ahogy azonban a nyertes első öröme, úgy bosszúsága sem tartott sokáig. A LOT lengyel légitársaság ugyanis nagyot mentett: nem egyszerűen felajánlott az elvesztett nyeremény helyett egy másikat, hanem business osztályon viszi el New Yorkba Pálfi Lászlót és kísérőjét – derül ki a Budapest Airport és a légitársaság közleményéből.

Adrian Kubicki, a cég szóvivője Budapesten találkozott a nyertessel, akinek személyesen adta át a légitársaság new yorki útra szóló voucherét a Budapest Airport kereskedelmi igazgatójával, Kam Janduval közösen.Kam Jandu hozzátette, hogy a repülőtér az utazás idejére ingyen parkolást és elsőbbségi biztonsági ellenőrzést (fast track) ad a szerencsés utasnak.

A lengyel társaság jövő tavasszal indít Budapestről közvetlen járatokat New York és Chicago repülőterére, addig pedig varsói átszállással lehet eljutni a légitársaság legmodernebb Boeing 787-es Dreamlinereivel számos más észak-amerikai, vagy éppen távol-keleti városba, mint Tokió, Szöul, vagy Los Angeles.

A hónap mentése a LOT légitársaságé!

Forrás: LOT

A légitársaság szóvivője közölte, hogy a LOT budapesti bázisának kialakítása is jól halad, a napokban döntöttek 65 magyar légiutaskísérő felvételéről, hiszen így a magyar utasok a saját anyanyelvükön tudnak majd kommunikálni a személyzettel. A társaság jövő májustól heti négy járattal közlekedik Budapest és New York, heti kettővel pedig Budapest és Chicago között.

Kam Jandu hozzátette, kiemelte, hogy a Budapest Airport számos alkalommal hirdetett meg nyereményjátékot a közösségi média felületein, és nagyon örömteli, hogy a LOT felajánlotta a segítségét és pótolta az elveszett nyereményt, megerősítve azt, hogy továbbra is érdemes a Budapest Airportot követni és részt venni a nyereményjátékokon.

Legyél az első hozzászóló "A hónap mentése a LOT légitársaságé!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*