Indul a Bocuse d’Or Gasztrokörút

A gasztrokörút megjelenési, bemutatkozási lehetőséget teremt a hazai elődöntőben induló séfek számára, hogy megmutathassák a csúcsgasztronómia iránt különösképpen érdeklődő szűk közönségnek, hogy Magyarországon is milyen magas szintű a fine dining konyhaművészet. A séfek a helyszínek jellegét, hangulatát és funkcióját figyelembe véve állítják össze a menüsort.

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia által, a Szigetközi Friss Víz kiemelt támogatásával megrendezésre kerülő eseménysorozat első állomása 2015. június 5-én a patinás röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszállodában lesz. A különleges vacsora kulináris élményeit Molnár Gábor, a tavalyi szakácsolimpián 13. helyezést elért séf garantálja!

A részvételi lehetőségről és az eseményről bővebb információ:

www.szidonia.hu

www.mivizunk.hu/gasztrokorut

Legyél az első hozzászóló "Indul a Bocuse d’Or Gasztrokörút" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*