Ismét Michelin-csillagos séf fogásait fogyaszthatják az Air France utasai!

2014. április elsejétől öt különleges fogása is helyet kap a mesterszakács menüiben. Április 22-én pedig Régis Marcon személyesen mutatja majd be finomságait a Párizsból Tokióba tartó járat business-osztályán!

Hat hónapon keresztül élvezhetik az Air France hosszú távú járatain a business-utasok a Régis Marcon nevével fémjelzett fogásokat. Az ételkreációk olyan különleges alapanyagokból készülnek, mint a francia konyha egyik nagy kedvence, a zöld puy lencse, vagy az ízletes fekete kucsmagomba.

Egy Régis Marcon által jegyzett fogás mindig szerepel majd a menün található négy különböző étel között a Párizsból induló járatokon. Az autentikus konyhaművészetéről ismert séf havonta kétszer újítja meg választékát a törzs utasok igényeinek megfelelően, miközben remekül vegyíti a szezonális ételeket a legjobb francia termékekkel.
A személyes bemutatón párolt zöld lencse rákkal, párolt báránylapocka fügével és háztáji csirke fekete kucsmagombával lesz, de ez csak néhány azon különlegességek közül, amelyeket a szerencsés utasok megkóstolhatnak.

A világszerte ismert mesterszakács kivívta már a szakma (Bocuse d’Or győzelem 1995-ben) és a kritikusok (három Michelin-csillag) elismerését is. Egyedülálló, különleges személyiségként Régis Marcon konyhaművészetében meghatározó szerepet tölt be családi öröksége is, amelyből jó érzékkel válogatva hozza létre autentikus ételeit.

Az Air France 2011 decembere óta mindig neves francia séfeket kér fel egy-egy menüsor kidolgozására. A hosszú távú járatok business-osztályának utasai eddig Joël Robuchon, Guy Martin, Michel Roth és Thibaut Ruggeri által készített különlegességeket fogyaszthattak.

Legyél az első hozzászóló "Ismét Michelin-csillagos séf fogásait fogyaszthatják az Air France utasai!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*