Itt ehetünk ma olcsón, jót – mégis lett Torkos Csütörtök

Bár az idén nem szervezték meg központilag a Torkos Csütörtököt, azért a hagyomány nem szakadt meg. Sok étterem ugyanis spontán hirdetett akciót, így mégis lesz, ahol ma olcsón ehetünk jót.

Némi meglepetésre az idén nem szervezték meg központilag a Torkos Csütörtököt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy el is maradna az évről évre népszerű kezdeményezés. Az országban ugyanis számos étteremben döntöttek úgy, hogy 2017. március 2-án csütörtökön, azaz ma, alacsonyabb árakon várják a vendégeket.

Azt, hogy hol ehetünk ma olcsóbban, könnyen megtudhatjuk, miután az adatbányászati, statisztikai alkalmazások egyik vezető szállítójaként ismert Clementine Consulting elemzői interaktív térképre gyűjtötték a Torkos Csütörtökön magas kedvezményt kínáló éttermeket.

A kezdeményezés elismerésre méltó, az adatbázist létrehozó technika pedig rendkívül érdekes. A Clementine szöveganalitikai technológia felhasználásával hozta létre a kedvezményt adó éttermek listáját. Az így megalkotott, a torkoskodni vágyókat segítő adatbázis bárki számára elérhető és ingyenes. A térképen akár utcai nagyításban is megtalálhatóak a Torkos Csütörtök kezdeményezésben résztvevő éttermek.

A térkép IDE kattintva tekinthető meg.

Legyél az első hozzászóló "Itt ehetünk ma olcsón, jót – mégis lett Torkos Csütörtök" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*