Készüljön a télre Bükfürdőn – immunerősítés szaunával

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum varázslatos szaunavilágában akár a kezdő, akár a gyakorlott szaunázó is megtalálhatja a számára legmegfelelőbb hőmérsékletű szauna kabintA Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum varázslatos szaunavilágában akár a kezdő, akár a gyakorlott szaunázó is megtalálhatja a számára legmegfelelőbb hőmérsékletű szauna kabint

Ahogy beköszöntenek a hűvösebb napok, egyre nagyobb szükségét érezzük annak, hogy bent, lehetőleg a jó melegben találjunk magunknak kikapcsolódási lehetőséget, programot.  Az egészségtudatosság ilyenkor is fontos, hiszen számos megoldás létezik arra, hogy ősszel és télen is erősítsük immunrendszerünket – például szaunázással. Mi sem jobb helyszín erre, mint Bükfürdő, ahol számos wellness szolgáltatás vehető igénybe, mindez mesés környezetben.

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum varázslatos szaunavilágában akár a kezdő, akár a gyakorlott szaunázó is megtalálhatja a számára legmegfelelőbb hőmérsékletű szauna kabint. Igazi ínyencségek fogadják a szauna szerelmeseit: 10 különböző kabinnal állnak a vendégek rendelkezésére. A merészebbeket a 100 °C-os Ördögszauna csábítja, míg azok, akik kevesebb forrósággal is beérik, a Herbál kabin 70 °C-os, gyógynövény-aromás levegőjében igazán jól fogják érezni magukat. A szaunázás élményét különleges felöntésekkel teszik még egyedibbé: mézes, barackmagos, jeges, aromás szeánszaik igazi felüdülést kínálnak testnek és léleknek. A forró légfürdő elsősorban a méregtelenítésben segít, de jó hatással van a vérkeringésre, valamint tisztítja és feszesíti is a bőrt.

CSEPREGI_PHOTOGRAPHY_1572

Ha megpihenne egy ilyen kiadós időtöltést követően, akkor számos masszázsfajta és wellness kezelés közül válogathat. A kezelésekkel akár egy-egy egészségügyi problémára is fókuszálhat, de ha csak kényeztető wellness masszázsra vágyik, arra is van lehetőség a fürdő Medical Wellness Centrumában.

A szaunáról, a felöntésekről és további wellness kezelésekről bővebb tájékoztatást a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum honlapján talál.

 

Legyél az első hozzászóló "Készüljön a télre Bükfürdőn – immunerősítés szaunával" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*