Lehet regisztrálni a Turizmus Világnap programjaira

A Turizmus Világnapja alkalmából a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) immár második alkalommal turisztikai nyílt napot szervez partnereivel szeptember 27-én, amelynek eseményeire hétfőtől  regisztrálhatnak az érdeklődők – adta hírül az MTI.

A BFTK a Turizmus Világnapja eseménnyel Budapest turisztikai szolgáltatásait, attrakcióit és kulturális értékeit kívánja népszerűsíteni, megismertetni.
A nyílt naphoz idén több mint 30 programmal csatlakoztak a budapesti turisztikai szolgáltatók – emelték ki a közleményben. Tavaly az első nyílt napon 20 esemény várta az érdeklődőket.
A programban a jelentkezők az idén megismerkedhetnek például az Aquaworld élményfürdővel, a Csodák Palotájával, de templomi tárlatvezetés, előadás a katolikus templomok jelképeiről és templomi koncert is szerepel a kínálatban. A vállalkozó kedvű jelentkezőket várják egy romkocsmába szabadulós játékra vagy a Lázár Lovasparkba sétakocsikázásra. A budapesti városnéző séták mellett, több múzeumi látnivalóval is szolgál a nyílt nap, köztük olyan nem szokványos lehetőséggel, mint például jógázás egy galériában.
A programok nagy része ingyenes, más részük kedvezményes, azonban a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az alábbi oldalon lehet.
Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a turizmus világnapját.

 

Legyél az első hozzászóló "Lehet regisztrálni a Turizmus Világnap programjaira" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*