Locsolkodás után lakoma a Hiltonban

Rendhagyó módon vasárnapi ebéddel, brunch-al köszönti a húsvét hétfőt a Hilton Budapest.

A hagyományos vasárnapi brunch kínálat legnépszerűbb hideg és meleg előételei mellé frissen készített húsvéti főételekkel várja vendégeit a Hilton Budapest.

Az étlapról választható fogások:

–         Grillezett csirkemell supréme medvehagymás-zöldborsós rizottóval

–         Rántott borjúszelet panko morzsában bécsi burgonyasalátával és citrommal

–         Serpenyőben sült lazacfilé rákkal, rizling mártással, fokhagymás parajjal és petrezselymes parázsburgonyával

–         Argentin rib-eye zöldbors mártással, grillezett zöldspárgával és sült burgonyával

–         Tavaszi karalábéfőzelék hagymaropogóssal, zöldfűszerekkel és kapor olajjal (V)

–         Parajos-ricottás panzerotti parmezán forgáccsal és füstölt paradicsom mártással (V)

Az ételsort pedig természetesen a húsvéthoz kötődő desszert-különlegességek zárják.

A gyereksarokban a legfiatalabb vendégeink saját büféről csipegethetnek, míg a Hilton animátora különböző játékokkal és csillámfestéssel szórakoztatja a legkisebbeket. (x)

További információ: https://www.langbistro.hu/hu/restaurante-event/husveti-lakoma/