Megnyitotta kapuit az Utazás Kiállítás

Fotók: Szeszler Szilvia

hirdetés

2018-ban Utazás Kiállítás, Bringa-, Futó Expo és a 6. Járatlan Utakon Fesztivál egy időben kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás első napja a turisztikai szakmának szól, de március 2-tól igazi fesztiválhangulatra lehet számítani!

A D pavilon az „Itthon” nevet kapta és a név mellé egy új látványvilágot is létrehoztak. Itt találkozhatnak belföldi díszvendégekkel, Hévízzel és a belföldi desztinációkat ajánló kiállítók tartalmas turisztikai kínálatával. A tóváros standján iszapos kincskereső játékkal, helyi termékkóstolóval, kosztümös fotóponttal, koktélokkal és akciós szállásajánlatokkal várja az érdeklődőket. Az „Itthon” pavilon színpadán találkozhatnak többek között a Dumaszínház műsorvezetőivel, valamint Badár Sándor utazás estjét is meghallgathatják Tokiótól Bamakóig címmel, emellett megtekinthetik a Happy Dixieland Band együttes műsorát is.

A szombat délután nagyon izgalmas lesz! A népszerű Music Fm-es rádiós műsorvezető Fitti 16.30-kor a D pavilon színpadán sorsol két nyereményt: két fő részére szóló egyhetes egyiptomi utazást, valamint egy családi wellnesshétvégét Alsópáhokon.

A gasztroudvarban számos finomságot megkóstolhatnak, majd újult erővel belevethetik magukat a Hungexpo aktív hétvége programsorozatába.

Az A pavilonban találkozhatnak a külföldi desztinációkat kínáló kiállítókkal, a Járatlan utakon fesztivál előadóival és több népszerű utazó bloggerel. A  Dumaszínház műsorvezetői ezen a színpadon is fellépnek. A fesztivál ideje alatt pénteken Badár Sándorral, szombaton Kovács András Péterrel, vasárnap pedig Aranyosi Péterrel és Badár Sándorral találkozhatnak az Utazás Kiállításon!

Forrás: hungexpo.hu

 

Legyél az első hozzászóló "Megnyitotta kapuit az Utazás Kiállítás" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*