Magyar kastélyhotel győzött a luxusszállodák versenyében

hirdetés

A röjtökmuzsaji hotelt 2015-ben a World Luxury Hotel and Spa Awards legjobbjai közé választottak! A vendégvisszajelzések alapján a Luxury Wedding Destination különdíját kapta a Hongkongban megrendezett gálán, melyet 2015. október 24-én tartottak. 

A World Luxury Hotel and Spa Awards versenyében évről évre a világ legjobb luxusszállodái és azok spái mérik össze erejüket, mégpedig a vendégek tapasztalatai alapján. Idén a befutók közé a szavazatot leadó vendégek a magyar Szidónia Kastélyszállodát is beszavazták. A díjat a hotel egyik menedzsere, Gulyás Eszter, és a tulajdonos cég ügyvezetője, David Fallmann vette át, akik megtisztelőnek tartják a neves kitüntetést. Úgy érzik, a díjat elsősorban a vendégeknek és a fantasztikus kollégáknak köszönhetik. 

A szállodaipar Oscar-gálájának tartott World Luxury Hotel and Spa Awards díjainak különlegessége, hogy a luxusszállodákat és gyógyfürdőket, illetve azok szolgáltatásait itt maguk a vendégek osztályozzák, értékelik saját élményeik alapján. A versenyben, a számos kategóriában és a Föld minden pontjáról nevező prémium hotelek és spák közül így csak azokat értékelik, amelyeknek korábbi vendégei a legtöbb szavazattal erősítik meg azok kiválóságát. Vagyis a 2006-ban alapított, és a vendégek döntése alapján odaítélt World Luxury Hotel and Spa Awards egyfajta fokmérője is a luxusnak a turizmusszektorban, az egyes kategóriákban megszerzett győzelem pedig csak tovább emeli a díjazott szállodák, fürdők ázsióját.

A különleges díjat a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda idén először szerezte meg, a versenyben pedig a magyar győztest olyan nagy nevek mellett értékelték, mint a Luxury Suite Hotel díjat elhozó Plaza Athénée, Párizsban.
 

Legyél az első hozzászóló "Magyar kastélyhotel győzött a luxusszállodák versenyében" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*