Megújul Pow Wow Las Vegasban

hirdetés

Az USA beli utazási lehetőségek népszerűsétésére megszervezett  Pow Wow egy igazi professzionális szakkiállítás és vásár az utazási szakmai minden szereplője számára. Ez azonban kevésbé jelent “száraz” jellegű munkát, inkább az igazán változatos megbeszélések, study túrák a jellemzőek. Amellett, hogy minden évben az adott rendező város, most épp Las Vegas mutatkozik be teljes spektrumában -ez azt jelenti, hogy minimum három-négy study tourra, többféle városnézésre és általában három esti programra pl.: Cirque du Soleil exkluzív bemutatója kizárólag a Pow Wow résztvevőinek és hasonló kaliberű eseményekre viszik az utazásszervezőket, újságírókat stb…

A vásáron ezen kívül minden megtalálható, mindenki bemutatkozik, aki-ami USA. Azt, hogy mennyi és milyen sikeres üzlet köttetik meg a Pow Wow-n jól mutatja az előre leegyeztetett 80.000 időpont.

Idén új logó

http://www.ustravel.org/events/international-pow-wow

fogadja majd az utazási szakmát, sőt új marketing pavilon, számos új oktatási szeminárium, az eddigieknél is tökéletesebben megszervezett étkeztetési rend várható Vegasban nyilatkozta Roger Dow az Amerikai Turisztikai Egyesület elnök-vezérigazgatója. Roger Dow továbbá kiemelte, hogy már Las Vegasban lehetősége nyílik a résztvevőknek a 2014-es chicagoi eseményre is regisztrálni, de ennyire még ne szaladjuk előre!

Kövessék nyomon az Utazó Magazin friss beszámolóit a Pow Wow-ról, június 8-tól.

Legyél az első hozzászóló "Megújul Pow Wow Las Vegasban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*