Nyári grillparádé a Trófeában

TRÓFEA GRILL ÉTTEREM - 1132 Budapest, Visegrádi u. 50/a

Friss zöldségek, grillhúsok és egy pohár jó bor. Kell-e jobb egy nyári napon, amikor üzleti partnereinkkel, vagy hétvégén a családunkkal étterembe indulunk. Ráadásul a belvároshoz közel eső Trófea Grill éttermekben mindezt a korlátlan fogyasztás lehetőségével élvezhetjük. 

„A mi a szem szájnak ingere” – szokták mondani a bőséges kínálatra, ami különösen igaz a Király utcai, a Visegrád utcai és a Margit híd melletti Trófea Grill éttermek esetében. A Budapest belvárosában található három Trófea Grill étteremben, a nagy Trófea Trióban ugyanis fix összeg ellenében, közel 80 féle étel és ital ( bor (Hilltop), sör (Pécsi Szalon), pezsgő (Törley Gála), üdítők (pl. kis üveges Coca Cola termékek), és még 6-8 féle üdítőital, ásványvizek, kávé, cappuccino) italválasztékból fogyaszthatunk korlátlanul.

Kiraly utca

TRÓFEA GRILL ÉTTEREM – 1061 Budapest, Király u. 30-32.

A paraszt kolbásztól a libamáj terrine-n és tatár beefsteaken át a sushiig terjed a hideg előétel választék, a friss zöldségeket és különféle salátákat felsorakoztató salátabár csak úgy ragyog. Az ötféle leves után, meleg előételként Hortobágyi húsos palacsintát kóstolhatunk. A főételek pultjánál a klasszikus rántott csirkecomb, a sült kacsacomb a csülkös pacal és a mexikói ízvilágot idéző fajitas csirkemell csíkok mellett még többféle ínycsiklandó falat közül válogathatunk kedvünkre. Vagy kérhetünk a város legjobbjai között számon tartott, eredeti olasz, fatüzelésű kemencében sült pizzából is (Király utcai Trófea Grill Étteremben).

Az édességek között a somlói galuska, a máglyarakás, a csokoládés profiterol és az aranygaluska mellett az Eszterházy torta, a bajor meggyes pite és a tiramisu fémjelzi a több, mint húszféle desszertből álló választékot. Amelyben a friss gyümölcsök mellett a diabetikus süteményekkel is gondoltak azokra, akik az átlagosnál jobban figyelnek étrendjükre.

Az igazán gazdag választékra a belvárosi Trófea Grill Éttermekben a látványkonyha kínálata teszi fel a koronát. Ahol a kiválasztott húsokból, halakból, zöldségekből frissen grillezik meg az általunk összeállított fogásokat. És miközben arra gondolunk, hogy a grillezés milyen remek dolog, azt is elégedetten könyveljük el, hogy ezt a férfias kihívást a Trófeában leveszik a vállunkról. Nem kell a tűzzel bajlódnunk és a húsok pácolása sem a mi feladatunk. Ráadásul a bőséges választékból üzleti partnerünk mellett, hétvégén a család tagjai is biztosan megtalálják a számukra ízletes falatot. Legyen az a garnélarák, a fekete kagyló, a lazac, a vörös tonhal, a cápa, vagy a tintahal, bélszín, vagy a tandori csirke, netán másfajta hús, sajt, vagy éppen zöldség.

Margithid

TRÓFEA GRILL ÉTTEREM – 1027 Budapest, Margit krt. 2.

A Visegrádi utcai Étterem különlegessége, hogy ott a koktélok is benne vannak a kínálatban, Tequila Sunrise, Sex on the Beach… stb.

A Margit körúti Étterem különlegessége, hogy ott minden este Taligás Tibor (No.1 bárzongorista) adja az alaphangulatot. Vacsoráknál és hétvégén frissen facsart narancsot és grapefriut juice-t  ihatunk kedvünkre (benne van az árban).

A Király utcai, a Visegrád utcai és a Margit híd melletti Trófea Grill éttermek gazdag választéka mellett a stabil minőséget is értékelte az a szakértő zsűri, amely év végén Superbrands díjjal jutalmazta a Trófea Grill Éttermek teljesítményét.

Legyél az első hozzászóló "Nyári grillparádé a Trófeában" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*