Nyári ízek az etyeki Gasztrosétányon

Etyeken, a Gasztrosétányon június első hétvégjén újra kinyitnak a pincék, ahol a helyiek mellett vendégborászok is várják azokat, akik a szabadban, a szőlőültetvények lábánál szeretnének kikapcsolódni. Pohárral a kézben lehet sétálni a pincészetek között, pincetúrán vehetnek részt a kíváncsiak, de lesz főzőverseny, pincemozi, bringatúra is. Hagyományos és különleges ízekkel készülnek a rendezvény minden helyszínén a székelykáposztától a kézműves borfagylaltig, így biztosan senki nem marad majd éhes. A hangulatról pedig olyan zenekarok gondoskodnak majd, mint például a Muriel.
Érdemes úgy készülni, hogy valóban fantasztikus borokat lehet kóstolni a pincékben, ezért javallt sofőrt keríteni vagy más közlekedési eszközt választani. Buszjáratok indulnak például a Kelenföldi pályaudvarról, de akár kerékpárral is érdemes eljutni Etyekre.

Bővebben: a résztvevőkről és a programokról!

Az Őszi Etyeki Piknik időpontja: 2015. szeptember 5-6.

Legyél az első hozzászóló "Nyári ízek az etyeki Gasztrosétányon" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*