Nyíregyháza népszerűsítette magát a testvérvárosában

Nyíregyháza testvérvárosa immáron 20 éve a lengyelországi Rzeszównak, melynek apropójából a lengyel alkotmány ünnepén tartott városnapon többek között megemlékeztek a jubileumi testvérvárosi kapcsolatról is.

Az eseményre ellátogatott Nyíregyháza polgármestere, dr. Kovács Ferenc és dr. Ulrich Attila alpolgármester úr is. Az rendezvényen a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai népszerűsítették Nyíregyháza turisztikai attrakciót. Több konkrét érdeklődés is érkezett nyíregyházi pihenéssel kapcsolatosan, főleg a nyári szünetre vonatkozólag – tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A jubileum alkalmából néhány nap múlva lengyel delegáció érkezett Nyíregyházára, akik a nyíregyházi városnapon adtak ízelítőt az itt élőknek Rzeszów látnivalóiból és kulturális értékeiből. Az eltelt 20 év alatt a két város között a cserekapcsolatok széles skálája alakult ki, melynek köszönhetően a jövőben akár közös projektek is megvalósulhatnak majd.

 

Legyél az első hozzászóló "Nyíregyháza népszerűsítette magát a testvérvárosában" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*