Ötcsillagos minősítést kapott a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Ötcsillagos minősítést kapott a Bükfürdő Gyógy- és ÉlménycentrumA Büki Gyógyfürdő Zrt. dolgozói az ötcsillagos minősítéssel

hirdetés

Újabb elismerést kapott a Büki Gyógyfürdő Zrt. A Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos színvonalúként minősítette a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumot.

A hazai fürdők számára 2014. óta érhető el a fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegye. Az elismerés a vendégek számára fontos információ, mert segít a megfelelő fürdő kiválasztásában: garanciát nyújt a fürdőszolgáltatás minőségének színvonalára. A minősítés szempontrendszerét a Magyar Fürdőszövetség dolgozta ki és a Nemzetgazdasági Minisztérium hagyta jóvá. (Mint arról írtunk, a Büki Gyógyfürdő Zrt. 2017. november 8-án vette át a Magyar Brands elismerő oklevelet, amelyet az idén is a „Kiváló fogyasztói márka” kategóriában nyert el.)

A minősítést végző független zsűri tagjai személyesen látogattak el a Büki Gyógyfürdőbe, ahol többek között vizsgálták a fürdő infrastruktúráját, megközelíthetőségét, emellett a munkatársak felkészültségét, a víz, valamint a szolgáltatások minőségét. Az összetett szempontrendszer alapján a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum a strandfürdő kategóriában az elérhető legmagasabb, ötcsillagos minősítést ért el. A tanúsító védjegyet, melynek használata 5 évre szól, a fürdő munkatársai a Magyar Fürdőszövetség Mórahalmon rendezett jubileumi közgyűlésén vehették át.

Legyél az első hozzászóló "Ötcsillagos minősítést kapott a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*