A Qatar Airways és a Thaiföldi Turisztikai Hivatal közös nyereményjátékának sorsolása

A Thaiföldi Turisztikai Hivatal annak érdekében, hogy az emberek ne csak télen, de egész évben látogassák Thaiföldet, „Thailand in Summer” címmel thai napokat tartott április 20-29. között az Arena Mall területén.

Együttműködő partnerei voltak: a Neckermann, a Cewe, a Samsung, a Buddha Origin Étterem és a Qatar Airways. A programsorozat keretében lehetett fotózkodni a Cewe jóvoltából, illetve a Samsung VR szemüvegével a látogatók úgy érezhették, hogy valóban Thaiföldön vannak.

A rendezvény keretében belül egy nyereményjáték is futott; mindenki, aki vásárolt minimum 20.000 Ft értékben az Arena Plázában, és a blokkot bemutatta a rendezvény hostesseinek, illetve megadta adatait, és feliratkozott a Neckermann és a Qatar Airways hírlevelére, sorsoláson vehetett részt. A sorsolás fődíja egy darab kétszemélyes thaiföldi utazás volt Phuketre. A repülőjegyeket a Qatar Airways, míg a szállást a Thai Turisztikai Hivatal biztosítja.

A sorsolás május 9-én a Budapest Marriott Hotelben történt, ahol a sajtó és a szervezők jelenlétében kisorsolták a nyerteseket.

A rendezvényen rövid beszédet tartott Sárik Tamás, a Qatar Airways Sales Managere és Ali Marzouki, a Thaiföldi Turisztikai Hivatal Marketing igazgatója.

 

Legyél az első hozzászóló "A Qatar Airways és a Thaiföldi Turisztikai Hivatal közös nyereményjátékának sorsolása" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*