Sör, foci, burger, Balaton – Programok Balatonvilágostól Keszthelyig

hirdetés

Lehet, hogy végre tökéletes idő lesz hétvégén? 28 fok, napsütés – ezt ígérik, ezért a vendéglátóhelyek is remek programokkal és harapnivalóval várják a vendégeiket. Minden esetre hétvégén minden adott lesz a jó hangulathoz, nem beszélve arról, hogy még egy horvát-francia vb-döntő is lesz.

Vár a Balaton!

SEMMI TÖBB, csak BURGER, SÖR és vb-döntő — A Bölcső a Plánéban
Július 13-14-15. – Badacsonytomaj / Pláne Badacsony borterasz

Van a 11. kerületben egy zseniális kis kézműves söröző, a Bölcső Bar & Food. Remek érzékkel válogatott sörökkel a csapokon és olyan bisztrókonyhával, hogy több se kell.
Először csak az tűnik fel, hogy az átlagnál több a badacsonyi bor, aztán pár látogatás után véletlenül akár az is kiderülhet, hogy az egyik tulajdonos badacsonyi.
Most először hazamennek egy hétvégére és elhozzák magukkal a Bölcsőt is. A Bölcsőt teljes egészében. Három csapon hatféle sör folyik majd váltásban a Mad Scientist főzdétől, illetve a Bölcső Bar & Food-tól, három lapon pedig három burger serceg majd.
Úgy mellesleg pedig vb döntő is lesz ezen a hétvégén.

Mediterrán kert, élőzene, smoker, tánc, nyáresték – Lavender Terasz Balatonvilágos
Július 13. és 21. – Balatonvilágos

A Balaton legkeletibb csücskében nagy dolgok vannak készülőben. Először is messze földön nem találni olyan steak étlapot, ahol a wagyutól kezdve a balatonfenyvesi angusig a steakek teljes világa megismerhető, és ahol Te magad választhatod ki a vitrinből a húst, amit megsütnek. Másodszor az udvarban télen-nyáron működő pizza kemencéből a környék legjobb pizzái kerülnek elő. Most új séffel erősítenek a nyárra, aki a régi klasszikusok meghagyásával álmodott új étlapot: frisset, szezonálisat. Az ételek mellé 13-án és 21-én élőzene is jár: a levendulákkal és leanderekkel, valamint belső tóval rendelkező mediterrán kert/teraszon ez teszi majd teljessé a hangulatot.

Fellép a Trióda Zenekar csapata, de hogy az asztalra kerülő ételek is megismételhetetlenek legyenek, a séf ezekre a napokra beüzemeli a smokert.

Event itt!

KONTOR TAMÁS – Gitár, kikötő, nyáreste – Beindul a Pura Vida Port
Július 13. – Keszthely

A Keszthelyi Yacht Kikötőben nyitott Pura Vida Port tulajdonképpen elköltöztette mindazt a lelkesedést, amit a tapolcai üzletben lehetett tapasztalni, és áthelyezte egy kikötői környezetbe. A kinti “streetfood” pultnál többek között kemencés pizzát kapni, bent pedig megszokott Pura Vida igényességgel üzemel a konyha – szezonális alapanyagok és gyönyörű tálak kerülnek az asztalokra.

A hangulatra koncertekkel és Aperol terasszal erősítenek, július 13-án a Megasztárral ismertté vált Kontor Tomi hozza el kedvenc dalait – július 6-án sajnos a rossz idő miatt elmaradt a koncert. Tomi dalszerzőként is remekelt már többször, stílusai közé tartozik a country és kocsmazene. Mellé jól megy majd az Aperol spritz és a naplemente… Szombaton már 15 órától party az APEROL SKY TERRACE-on, Daniel Soulman melegít, majd őt követi a SaxBeatz!