Szőlő és Tök ünnep az Iconban

Beköszöntött az ősz a Hilton Budapest ICON éttermébe. Az október 13-21 között tartó Szüreti Napok idején a vasárnapi Brunch keretében is friss must, kiváló újborok és a szüreti hangulatnak megfelelő ételsorok várják a vendégeket. Többek között olyan fogásokkal, mint a hideg borkrémleves aszúval ízesítve, habgaluskával, a borjúnyelv saláta szőlővel, Dijoni mustáros öntettel, vagy a kemencében sült kacsamell zelleres almával.
Október 27. november 4. között a Haloween és a Tök Őrület veszi kezdetét, a világ egyik legjobb kilátású szállodájának címét elnyert hotel falai között. Ebben az időszakban a tökös különlegességek és különleges tökételek sorakoznak – a vasárnapi svédasztalokon is. Köztük a sütőtöksaláta pácolt füstölt csirkemellel, gyömbéres sütőtökleves gesztenyével, tökmagolajjal locsolva, tökös-joghurtos pulykaragu, borjúgerincfilé almás tökpürével, burgonya mille-feuille-el, tökös-mákos rétes aszaltszilva raguval.
Az ICON-ban novemberben sem hiányoznak az évszaknak megfelelő, különleges ízek. A Szent Márton ünnepéhez kötődő libanapok (november 10-18), majd a Hálaadás Napi hagyományhoz illő ételsorok sztárja a liba, illetve a sült pulyka – természetesen a magyar termelők jófajta boraival párosítva.

Legyél az első hozzászóló "Szőlő és Tök ünnep az Iconban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*