Télen is repül az Iberia Budapestről Madridba!

Télen is repül az Iberia Budapestről Madridba!

hirdetés

Bejelentette az Iberia, hogy a korábbi évektől eltérően 2017-től a téli szezonban is üzemeltet járatokat Budapest és Madrid között, méghozzá heti hármat. Szerdán, szombaton és vasárnap indul majd gép a magyar fővárosból Madridba.

A spanyol nemzeti légitársaság 2015 nyarán tért vissza a magyar fővárosba, most pedig tovább bővíti kínálatát Budapestről. Bejelentették, hogy idén először a téli szezonban is folytatják a járatok üzemeltetését a magyar és a spanyol főváros között. Míg nyáron – a turistaszezonhoz igazodva – heti hétszer repülték az Iberia gépei az útvonalat, addig a téli időszakban heti háromszor teljesíti a Budapest-Madrid távot a légitársaság az Airbus A320-as gépcsaládhoz tartozó repülőivel.

A bővítést az tette indokolttá, hogy Budapest egyike a legkedveltebb desztinációknak a spanyol utazók körében, és hasonlóan magas a kereslet a magyarok részéről is a spanyolországi kikapcsolódásra. Bár Madrid már önmagában izgalmas úti cél, ahol akár egy teljes hetet is el lehet tölteni a számtalan látnivaló miatt, érdemes kihasználni az Iberia által kínált belföldi átszállási lehetőségeket. Az Iberia légitársasággal Madrid-Barajas repülőteréről egy rövid átszállást követően további 22 spanyol városba lehet eljutni, egyebek mellett Alicantéba, Gran Canariára, Malagába és még sok más célállomásra is.

Télen is repül az Iberia Budapestről Madridba!

A társaság remek átszállási lehetőséget kínál Közép- és Dél-Amerika nagy repülőtereire is. A közvetlen kínálatban olyan latin-amerikai desztinációk is szerepelnek, mint például Buenos Aires, Mexikóváros, Havanna, Medellín, Montevideo, Santiago de Chile, vagy épp a brazil Sao Paulo. Madridból egyébként a szomszédos Portugáliába (akár Lisszabonba vagy Portóba), vagy Afrikán belül a marokkói Marrákes és a szenegáli Dakar városába is elrepülhetünk a légitársasággal. Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője így értékelt:

„Büszkék vagyunk arra, hogy Spanyolország nemzeti légitársasága 2015 óta folyamatosan fejleszti Budapest-Madrid útvonalának járatsűrűségét, és 2017 decemberétől szezonálisról egész évesre változtatta magyarországi menetrendjét. Az Iberia járata ráadásul kiváló lehetőséget nyújt a magyar utasok számára arra is, hogy a spanyol fővárosban átszállva felfedezhessék Dél-Amerika, Portugália vagy akár Afrika legizgalmasabb úti céljait.”

Legyél az első hozzászóló "Télen is repül az Iberia Budapestről Madridba!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*