Nem zár be télen a Balaton: megnyitott a koripálya, jön a gasztropiknik

Most télen nem zár be a Balaton: nyit a koripálya, jön a gasztropiknik

Már kinyitott a műjégpálya, a hét végén pedig karácsonyi vásárral, adventi gasztropiknikkel, vitorlásversennyel és szakmai programokkal indul a téli szezon a Balaton partján.

A BL YachtClub szombaton és vasárnap tartotta Balatonlellén a műjégpálya nyitóhétvégéjét, amelyet úgy harangoztak be: “Szebb, jobb, nagyobb. Mi az? 🙂 Műjégpálya Balatonlellén.”

December első hétvégéjén aztán harmadik alkalommal rendezik meg a balatonlellei karácsonyi vásárt, amelyen csaknem harminc különleges kézműves árus, gyermek játszóház és igazi téli különlegességek várják az érdeklődőket.

A Balatoni Kör kiemelt rendezvényeként ugyanekkor szervezik az I. Balatoni Adventi Gasztropikniket, ahol egész napos élőzene mellett lehet megkóstolni a tó északi és déli oldalán lévő éttermek, borászatok, cukrászdák, pálinka és sörfőzők kínálatát. A II. Mikulás Regatta vitorlásversenyre már rekordszámú, több mint 20 egység adta le a nevezését.

Mindemellett, írta a távirati iroda, december 2-án 11 órakor szakmai programon tárgyalják meg a régió legfontosabb ügyeit, a téli Balaton lehetőségeit és veszélyeit. A Balaton Konzíliumon helyi vállalkozók a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Balatoni Szövetség, a Balatoni Turizmus Szövetség, a Balatoni Fejlesztési Tanács és a Balatoni Kör képviselői vitatják meg, hogyan lehet valóságosan négy évszakossá tenni a Balatont, mit kell ezért tenni a szolgáltatóknak, milyen infrastruktúrára van ehhez szükség és mit kínáljunk az idelátogatóknak.

Legyél az első hozzászóló "Nem zár be télen a Balaton: megnyitott a koripálya, jön a gasztropiknik" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*