Tradíció és innováció

hirdetés

A tradíció mellett az innováció is fontos szerepet kapott a Berkemann 2018-as őszi–téli kollekciójának tervezésekor. A fejlesztések célja, hogy még kényelmesebbé és még tartósabbá váljanak a lábbelik, amelyek több mint 130 éve könnyítik meg a lábfájdalommal küzdők mindennapjait.

A Berkemann legújabb kollekciója számos újdonságot tartogat. Tervezéskor a friss, színes és változatos trendek ezúttal is előtérben álltak, de az elsődleges szempont a természetes anyagok használata és a tartósság volt. Új modellekkel, új talpformákkal és az eddigieknél is különlegesebb anyagokkal találkozhatunk az előttünk álló őszi–téli szezonban.

A márkatermékek lelke az anatómiai talpbetét és az azt körül ölelő talp. A fejlesztésnek köszönhetően ezúttal két új talpformával is bővült a kínálat. Előnyük, hogy mintázatuk speciális kialakítása kiváló tapadást, csúszásmentes járást tesz lehetővé a téli időjárási körülmények között.

Megújultak a lábproblémával küzdők számára kifejezetten ajánlott, sztreccs anyaggal kombinált modellek is. Mostantól a korábbinál is tartósabb, strapabíróbb és még jobb minőségű alapanyagokból készülnek, hogy még tovább nyújtsanak kényelmet a fájós lábaknak.

A kollekció újdonságai között találni cipzárral és cipőfűzővel kombinált modelleket is. A fűzővel beállítható a kellő bőség, utána ezzel már nem kell bajlódni. Gyorsan belebújhatunk a cipőnkbe, felhúzzuk a cipzárt, és már indulhatunk is.

A kollekcióban fontos szerepet kaptak a természetes alapanyagok, a gyapjú, a filc és a részletgazdag, puha, olasz bőrök. A modellek színpalettája is változatos. Megjelennek a szürkék, a barna árnyalatai, a krém, a mokka, a fényes fekete, a divatos rubin, a haragoszöld és a lila több árnyalata. A gyöngyházhatás és a fémes ragyogás a legszürkébb napokat is vidámabbá varázsolja.

Akár egy kényelmes csizmát keresnek a vásárlók a fárasztó hétköznapokra, akár egy vagány, sportos modellt az őszi kirándulásokhoz, vagy éppen olyan lábbelit, amelyben otthon megpihentethetik a lábukat, a Berkemann legújabb kollekciójában biztosan új kedvencekre találnak.