Új hotelmenedzser a The Ritz-Carlton, Budapest élén

The Ritz-Carlton, BudapestThe Ritz-Carlton, Budapest

Engelbrecht Kinga személyében új hotelmenedzsert neveztek ki a budapesti The Ritz-Carlton élére, aki a szállodaigazgatói posztot is betölti az új vezető érkezéséig. Engelbrecht Kinga a The Ritz-Carlton márka magyarországi erősítése mellett azért felel majd, hogy a budapesti hotel első számú desztinációvá váljék a külföldi vendégek számára, legyen szó akár üzleti vagy szabadidős utazásról. A szakember további célkitűzései közé tartozik a szálloda népszerűvé tétele a hazai közönség körében is.

Engelbrecht Kinga

Engelbrecht Kinga

Engelbrecht Kinga több, mint 15 éves szállodaipari tapasztalattal rendelkezik. Pályafutása során több szakmai elismerésben is részesült, többek között elnyerte a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által adományozott az “Év Szállodása” és az “Év Ifjú Szállodása” díjakat. A The Ritz-Carlton, Budapest előtt olyan piacvezető szállodákban látott el szállodaigazgatói pozíciókat, mint a bermudai The Loren at Pink Beach Resort, a budapesti New York Palota, Boscolo Budapest – Boscolo Residence (Marriott International, Autograph Collection) és a Mamaison Andrássy Hotel – Mamaison Residence Izabella (Mamaison Hotels & Residences).

“Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához. Karrierem egyik legfontosabb állomásához érkeztem. Izgatottan várom, hogy részese lehessek a The Ritz-Carlton legendás szolgáltatásainak, melyeket a szállodában dolgozó hölgyek és urak nap mint nap a legmagasabb szinten nyújtanak a hotel vendégei számára. Budapest egy élénk, fantasztikus lehetőségekkel teli város, melyet szeretném ha a világ minden táján megismernének. Nem terveztem hazatérni Magyarországra a közeljövőben, de a megtisztelő felkérést elfogadva örömmel fogok azokon a The Ritz-Carlton élményeken dolgozni, amelyek kiemelik a márkát a luxusvendéglátás területén” – mondta Engelbrecht Kinga.

A The Ritz-Carlton Hotel Company, LLC-ről

A The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., melynek székhelye az Egyesült Államokban, a Maryland állambéli Chevy Chase-ben található, jelenleg több mint 90 szállodát üzemeltet az amerikai kontinensen, Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában és a Karib-térségben, emellett több mint 40 szálloda- és lakóingatlan-fejlesztési projektet folytat világszerte. A The Ritz-Carlton büszkén vesz részt az iparág díjnyertes hűségprogramjában, a Marriott Rewards®-ban, amelynek része a The Ritz-Carlton Rewards®. A tagok most összekapcsolhatják felhasználói fiókjukat a Starwood Preferred Guest®-tel a members.marriott.com oldalán keresztül, amelynek köszönhetően azonnal egyeztethetik elit státuszukat és korlátlanul átvihetik hűségpontjaikat. Ha bővebb információt szeretne vagy szobát kíván foglalni, látogasson el a cég weblapjára a www.ritzcarlton.com  címen, a céggel kapcsolatos hírekért pedig keresse a news.ritzcarlton.com oldalt. Az élő beszélgetésekhez itt csatlakozhat: #RCMemories. A The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C. a Marriott International, Inc. (NASDAQ:MAR) 100%-os tulajdonú leányvállalata.

Legyél az első hozzászóló "Új hotelmenedzser a The Ritz-Carlton, Budapest élén" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*