Új utakra csábít az Indiai-óceán térségének specialistája

Wimal Morapitiye, a Jetwing Travel igazgatója szeptember 7-én bemutatta a cég új katalógusát  a média képviselőinek. A korábban Srí Lanka specialistaként ismert és a Srí Lankan Airlines-ot is képviselő cég már messze nem csak Srí Lankára szervez utakat. Rendkívül népszerűek a Maldív-szigetekkel összekötött srí lankai útjai is, és az Indiai-óceán térségének egyéb területeire is folyamatosan bővülő kínálattal várja az érdeklődőket.

Wimal Morapitiye, a Jetwing Travel igazgatója

Az indiai szubkontinensre szervezett utakon túl rendkívül széleskörű a választék a Seychelles-szigetekre, Mauritiusra, Thaiföldre, Indonéziára, ezen belül talán a Balira kínált utak a legkedveltebbek. Akiket a Távol-Kelet kisebb egzotikus országai érdekelnek, ők is megtalálják számításukat, választhatnak a Jetwing Travel útjaiból Vietnamba, Kambodzsába, Malajziába vagy Laoszra szervezett utak közül. Rendkívül nagy az érdeklődés a dubaji utak iránt is.

Az utazások többségében magyar nyelvű idegenvezetéssel kíséri a csoportokat a Jetwing Travel, van ahol angol nyelvűvel.

A csoportos utazások mellett egyéni utak megszervezését is vállalja az iroda, ahol fokozott rugalmassággal kezelik utasaik igényeit.

Kép és szöveg: Szeszler Szilvia