Új utazási iroda a piacon

Első magyarországi katalógus-bemutatóját tartotta az Orex Travel utazási iroda február 7-én Budapesten. Ruszkovszki Eszter, az utazási iroda partnerkapcsolatokért és marketingért felelős munkatársa mutatta be a céget.

Az Orex Travel tulajdonosa az antalyai székhelyű Anex Group. Anex Tours piacvezető iroda Törökországban, 15 márka tartozik a cégcsoporthoz. Az anyavállalat évente 3.5 millió turistát utaztat a világ országaiba. A társaság 37 országban működtet irodát, 5000 fővel dolgozik. Saját légitársasága van, az Azur Air 27 repülőgéppel rendelkezik.

Az Orex Travel 2010-ben elsőként a cseheknél és a szlovákoknál nyitott utazási irodát, majd 2014-ben Lengyelországban, 2017-ben Budapesten és az idén  romániai piacot tervezik meghódítani.

Törökországban 250 szállodát kínálnak. A 2018. nyári árualapban 31 exkluzív török hotel szerepel. A családosokra gondolva magyar nyelvű animációt biztosítanak 3 szállodában. A kiemelt úti cél: Törökország (Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer).

Jelenleg a partnerkapcsolat kiépítésén dolgoznak, eddig már 150 szerződött partnerük van. Terveik szerint Road-show formájában felkeresik a nagyobb városokat is, hogy bemutatkozzanak.

Törökországon kívül Bulgáriába, Észak-Ciprusra, Görögországon belül Krétára, Thaiföldre is kínálnak utakat.

Corendon charter járatuk május 19-én indul október 10-ig. Főszezonban június 13-tól lehet majd felszállni Budapesten. 20 kg poggyász és 7 kg kézitáska vihető fel személyenként.

Magyarországról szlovák indulással is lehet foglalni, így Kassán, Pozsonyban, Besztercebányán is fel lehet szállni a gépre.

A katalógus-bemutatón ajánlották az Angel Kids Clubot, ami a török Riviéra 3 szállodájában: SUENO HOTELS BEACH SIDE 5* (Side), SIDE BREEZE HOTEL 4* (Side), NOVUM GARDEN SIDE 5* (Colakli) működnek.

Az iroda különleges bónusz rendszert alakított ki, amelyet minden visszatérő utas megkap. Az egyedi azonosítóval ellátott OREX TRAVEL CLUB kártyát az utasok az első utazásuk teljes összegének befizetése után automatikusan megkapják. A kedvezményeket később bármely Orex Travel utazásra érvényesíteni tudják.

Első ízben vesz részt az utazási iroda az Utazás kiállításon egy 100 négyzetméteres standdal és 20 szállodával.

Ruszkovszki Eszter bemutatta új kollégájukat az ott-lévő utazási irodák embereinek Baumann László személyében. A tájékoztató végén a helynek megfelelően a Dumaszínházban Felméri Péter szórakoztatta a vendégeket.

 

Legyél az első hozzászóló "Új utazási iroda a piacon" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*