Új Wizz Air-járatok Budapestről: Ibiza, Liverpool, Reykjavík

hirdetés

A Wizz Air tovább bővíti magyarországi kínálatát a 23. ország, Izland bevonásával, amely a Wizz Air alacsony viteldíjain válik elérhetővé. Reykjavíkot a világ egyik legbiztonságosabb, legzöldebb és legtisztább fővárosaként tartják számon, amely megannyi kulturális eseményének és látnivalójának köszönhetően nagyon népszerű idegenforgalmi célpont. Így például Reykjavík ad otthont a világ legnagyobb bálnakiállításának és a Gyöngynek – a főváros emblematikus, csillogó épületének. Ezenkívül Izland egy sor egyedi turisztikai látványosságot kínál, amilyenek a különböző természeti felfedező túrák, a lékhorgászat és természetesen az északi fény.

Ibiza, az újabb Budapestről elérhető WIZZ útvonal nyári járatként fog működni 2016. június 18-tól szeptember 17-ig, ami a földközi-tengeri sziget büszkeségének számító strand partik és az elektronikus zenei fesztiválok főszezonja.

Liverpool a negyedik egyesült királyságbeli úti cél (London Luton, Birmingham és Glasgow mellett), amely elérhetővé válik Budapestről a Wizz Air alacsony viteldíjain. Liverpool nagyon népszerű idegenforgalmi célpont, köszönhetően a Beatlesnek, amely a „Pop Világvárosa” Guinness Világrekord büszke címét nyerte el a városnak.

A három új útvonalra 10 990 forinttól már foglalhatók jegyek a wizzair.com oldalon.

„Örömmel jelentem be három új, Budapestről induló útvonalunkat olyan vonzó desztinációkra, mint Reykjavík, Liverpool és Ibiza – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. – 2004 óta, amikor a légitársaság indult, mintegy 16 millió utas lojalitását és bizalmát nyertük el magyar útvonalhálózatunkon, 2015-öt pedig 2,9 milliós rekord utasszámmal zártuk. Továbbra is javítani kívánjuk ügyfeleink utazási élményét, miközben a lehető legalacsonyabb viteldíjakat kínáljuk a piacon. Ügyfeleinket arra ösztönözzük, hogy saját igényeik szerint alakítsák utazási élményeiket a WIZZ segítségével. Nagyon alacsony viteldíjaink megfelelnek az alacsonyabb költségvetéssel utazók igényének, míg ha extra kényelemre vágynak, számos kiegészítő terméket és szolgáltatást vehetnek igénybe. A legújabb útvonalaink nyaralóhelyek kiváló választékát kínálják utasainknak, egyúttal több turistát vonzanak Magyarországra, és tovább erősítik Budapest pozícióját, hogy a világ egyik legjobb városa lehessen.”
 

Legyél az első hozzászóló "Új Wizz Air-járatok Budapestről: Ibiza, Liverpool, Reykjavík" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*