Valentin-napi szállodai kínálat: páros masszázs, busójárás, sztáresküvő

hirdetés

Íme egy kis ízelítő a gazdag programkínálatból!

Hunguest Hotels Zrt.: vörös rózsa/pezsgő/gyertyafényes vacsora

Láncszinten a 70 százalék feletti töltés kifejezetten jónak mondható egy februári hétvégén – mondja Barkó Károly, a Hunguest Hotels Zrt. PR- és reklámigazgatója. Az éves átlaghoz képest felülreprezentált a belföldi vendégek aránya, mely csaknem 70 százalék. Noha valóban érzékelhető a kereslet a Valentin-nap iránt, annak mértékét nem szabad eltúlozni, összehasonlíthatatlan az egyéb – munkaszüneti nappal együtt járó – hosszú hétvégék iránti érdeklődéssel – fogalmazza. Az elkövetkező hétvégére eső magas töltés nem kizárólag a szerelmesek ünnepéhez köthető (rendezvények, síelés Galyatetőn stb.), ráadásul a február 20-i hétvége még a mostani hétvégénél is magasabb töltésű – teszi hozzá. „Természetesen próbálunk alkalmazkodni a hétvége tematikájához, a klasszikus vörös rózsa/pezsgő/gyertyafényes vacsora gesztustól a sztár fellépőkön át egyéb extra programokig: Valentin-napi fotózás, a wellness-részleg meghosszabbított nyitva tartása, ajándék masszázs, erdei kisvonatozás – hangsúlyozza Barkó Károly.

Valentin-nap éjszakai fürdővel, busójárással egybekötve

A Hotel Castello Siklós foglaltsága Valentin-napra már hetek óta száz százalékos – tájékoztat Mogyorósi Zsolt, a szálloda vezetője. Igaz, ennek az is az oka, hogy a Valentin-hétvégére esik a mohácsi busójárás időpontja is. „Sajnos mindkét esemény önmagában telt házat eredményezne, így számunkra nem túl szerencsés ez az egybeesés” – sajnálkozik is egyben a szállodavezető. Kizárólag magyar vendégek érkeznek hozzájuk, akik számára két csomagajánlattal is készültek: ki-ki kívánsága szerint választhatott a Valentin-, illetve a Busójárás-csomag között. A nagyobb érdeklődés azért a busójárásra érkezett…

„Igyekszünk a kéréseket már a csomagtartalommal kielégíteni, ennek megfelelően a Valentin-hétvége programjában pénteken gyertyafényes éjszakai fürdés, páros masszás, gyertyafényes vacsora pezsgővel kényezteti a vendégeket” – hangsúlyozza Mogyorósi Zsolt. A busójárás-csomagban busók tánca szerepel péntek este, szobai bekészítés (híres mohácsi fekete kerámiából busóálarc és busómaszkos hűtőmágnes), sokac-ételek a svédasztalos vacsora kínálatában, szombaton idegenvezetővel transzfer Mohácsra a nagy eseményre, (fakultatív módon), és lehetőség lesz a fekete kerámiák készítőjéhez, valamint a busó maszkot faragó műhelyéhez látogatást tenni.

Mindkét nap élő zene várja a vendégeket a hotel szalonbárjában, és szombat este-éjszaka zenés fürdőzésre is lehetőség nyílik, fényeffektekkel.

Ahol nem divat a Valentin-nap: ParkInn Sárvár

A szálloda 90 százalékos telítettségen áll: vezetőinek tapasztalata szerint a magyar vendégek döntően csütörtökön, pénteken is foglalnak egy hétvégére. Náluk nem divat a Valentin-nap: mert vendégeik négyötöde osztrák és cseh, az ő körükben pedig nem jellemző a szerelem napjának megünneplése, ők viszont már hónapokkal korábban lefoglalják a szobákat. A ParkInnban nem készülnek külön programmal a Valentin-napi hétvégére, de a Sárvár Fürdőbe, amelyhez belső folyosón át közvetlen a szálloda összeköttetése, a szálloda is kínálja a páros masszázst.

Pikali–Rékasi pár: nem hivatalos házasság az Oxigén Hotel Noszvajban

Valentin-napra megtelt a Kék Duna Wellness Hotel Ráckevén és az Oxigén Hotel Noszvaj is – tájékoztatja Az Utazó Online-t Sárvári Krisztina, a két szálloda igazgatója. Főleg magyarok ünnepelnek hétvégén, de néhány szlovák pár is érkezik. Kedvelt a Las Vegas-i stílusú esküvő immáron Magyarországon is, ami nem hivatalos ám minden valósághű. Noszvajon Pikali Gerda és Rékasi Károly, a két sztárvendég szombaton „összeházasodnak”. Példájukat bárki követheti, a párokat hivatalos külsőségek mellett szívesen összeadják – nem hivatalosan. Este a neves „ifjú párral” beszélgethetnek is a műsor keretében a szállóvendégek.

A Valentin-nap azért is jó, mert január–február nehéz időszak az egész szakmának – hangsúlyozza Sárvári Krisztina. Romantikus hétvégéket különben már négy-öt éve szerveznek a szállodák. A Valentin-napot csak néhány éve divat ünnepelni és szállodában eltölteni. 2014-ben és idén is telt házat regisztrálhattak a két hotelben, mert hétvégére esik február 14-e. Amikor hét közbeni napra esett Valentin-napja, akkor tematikus romantikus hetet kínáltak a hotelek, mégis inkább csak egy éjszakára mentek szállodába a vendégek.

Éjszakai fürdőzés és házasítás az Aquaworldben

Éjszakai Fürdő Party Valentin hangulattal – hirdeti az Aquaworld Resort Budapest már péntekre: „Akik imádnak együtt pörögni, azokat február 13-án, 22 órától fergeteges Valentin-napi Splash parti várja az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdőjében, sztár Dj-vel, tánc- és lézer show-val, hűs koktélokkal, hajnalig tartó fürdőzéssel. A szerelem oltáránál pedig Elvis Presley házasítja össze a párokat. Csobbanjunk együtt az éjszakába!”

A parti kínál jakuzzit, hullámmedencét, kilenc óriáscsúszdát, éjszakai szörfözést, táncosokat, „Az Igazi Férfi by Masculan” címmel játékos vetélkedőt, Nász-Tánc versenyt. Ha párok meg szeretnék erősíteni kapcsolatukat, az estén Elvis Presley zenéjére lehet (nem hivatalosan) egybekelni! A zenéről az éjszaka során DJ Dominique gondoskodik. A partira ingyenes busz indul 20, 22 és 23 órakor a Nyugati pályaudvartól, majd a buli után vissza az Aquaworld elől. Visszafelé az indulási időpontok éjszaka:1.30, 2.30 és 03.30.

Legyél az első hozzászóló "Valentin-napi szállodai kínálat: páros masszázs, busójárás, sztáresküvő" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*