VIII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztivál

Megismerkedhetünk a Velencei-tavi borrégió boraival, az Agárdi Pálinkafőzde és a vidék pálinkáival, kóstolhatunk hazai halakat, vadételeket! Gárdony város kulturális és gasztronómiai fesztiválja 2015. április 30-tól május 3-ig tart.

Első nap este a nagyszínpadon: Rázd Meg Baby! Rock & Roll show a Boka és a Klikk zenekarral, a kisszínpadon a Prey, majd a Tűzvonal együttes koncertje hallható. Május 1-jén délelőtt a nagyszínpadon májusfaállítás lesz a tó körül élő polgárokkal, gárdonyiakkal, a testvérvárosi találkozóra érkezett német, osztrák, erdélyi, finn és francia delegáció tagjaival, fesztivál vendégekkel. Ezt követően a Kutyomfitty Társulat: Az eltáncolt cipellők – mesés utazás a táncok világába, avagy táncos utazás a mesék világába a felvidéki társulattal. Délután Muck Ferenc (szaxofon) és a Swamp játszik, este pedig Palya Bea koncert: A nő! Este 10-től utcabál kezdődik a 60-as évek jegyében, dj Szabadkaival.

A Nádas Étterem mögötti réten délután ingyenes lovagoltatás várja a kicsiket és a nagyokat a Grand Lovasudvar és a Velencei-tavi Életmód Klub támogatásával. A Velencei-tavi Galériában Kő Pál Kossuth-díjas szobrászművész és Halassy Csilla szobrászművészek kiállításának megnyitó ünnepsége várja a kultúra barátait.

Fesztivál kupák és nyitott sportlétesítmények jellemzik majd a hosszú hétvégét a fesztivál idején Agárdon, a Napsugár strandon.

Az agárdi hajóállomásról 45 perces sétahajó járatok indulnak május. 1-én, 2-án és 3-án 15 órakor. Az Akváriumház 2-án és 3-án lesz nyitva 9-től 17-ig. Aki hajózik, az a hajózás után 50 százalék kedvezménnyel tekintheti meg az Akváriumházat.

2015. május 2-án, szombaton az agárdi csónakkikötőben 9-től 13 óráig vadétel-főző versenyt rendeznek. A gárdonyi nagyszínpadon 11 órakor: Lúdas Matyi, óriásbábos vásári komédia kikiáltóval! Délután: A blues nagyjai – Mr. Khalashnikov Band koncert. Este 20 órától a Csík zenekar ad koncertet, 21.45-től pedig tűzijáték lesz, utána utcabál.

Bővebben: http://www.velencei-to.hu

Legyél az első hozzászóló "VIII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztivál" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*