16 éves a Wizz Air, 16 százalék kedvezmény

A Wizz Air most ünnepli első felszállásának 16. évfordulóját. Ennek alkalmából az utasok ma 16 százalékos kedvezménnyel foglalhatnak jegyet a légitársaság járataira, időkorlát nélkül.

Az első Wizz Air-repülőgép 2004. május 19-én szállt fel Katowicéből Londonba. A légitársaságot azóta 240 millió utas tisztelte meg a bizalmával és hűségével, miközben flottája immár 121 modern Airbus repülőgépet számlál. Alig 5,4 éves átlagéletkorával ez Európa legfiatalabb légiflottája, melynek egyre nagyobb részét adja a világ leghatékonyabb keskenytörzsű repülőgépe, a csúcstechnikát képviselő Airbus A321neo. A légiközlekedésben így a Wizz Air a legzöldebb választás.

Hogy megünnepelje ezt a mérföldkövet, a Wizz Air most a viteldíjakból számított 16 százalékos kedvezmény mellett mindössze 1€-ért kínálja a WIZZ Flex szolgáltatást, amellyel az utasok a törlési díj felszámítása nélkül törölhetik, vagy módosíthatják foglalásukat akár 3 órával a felszállás előtt. Az utas általi törlés esetén a viteldíj 100 százalékát jóváírják a WIZZ számlájukon, ha nem tudnak vagy nem szeretnének elutazni.