Újranyitott a Continental Hotel Budapest

2021. július 15-én a koronavírus járvány lanyhulása eredményeképp a magyar turizmus minőségi díjas Continental Hotel Budapest szálloda ismét megnyitotta ikonikus réz forgóajtaját az Erzsébetváros szívében, a Dohány utcában.

Mazen Al Ramahi Zeina Hotels szállodaláncának egyetlen üzemelő tagja, a belvárosi Prestige Hotel Budapest****Superior magas foglaltsága lehetővé tette a Continental Hotel Budapest****Superior szálloda újra nyitását. Az előrejelzések alapján már a Continental foglaltsága és bevétele is indokolta a szálloda újra nyitását.

Géher Zoltán, Brand Manager a nyitás előtti estére szervezett személyzeti partyn tartott beszédében kiemelte; egyetlen munkatársukat sem bocsátották el, sokan a válságos időszakban is kitartottak, a vezetőség többsége is a már ismert, korábbi szakember. A megüresedett pozíciókat sikerült rövid időn belül lelkes, a szállodai feeling-re kiéhezett munkatársakkal betölteni, ami garancia lehet a magas színvonal fenntartásában.

Az elmúlt 1,5 év sem telt tétlenül, hiszen az ARAZ Étterem konyhája, a tetőkerti wellness & spa részleg és három fázisban az összes szoba teljes körű felújításon esett át. Géher Zoltán emlékeztette a régi és az új kollégákat: „2010-ben, a gazdasági válság idején nyitottuk meg ezt a szállodát, mégis rövid időn belül Budapest vezető hoteljei közé kerültünk. Legyen ez így most is!” Enjoy the hospitality!