A Hilaris Hotels szakmai tanácsadói testületet állított fel a regionális turizmusfejlesztés támogatására

A tanácsadó testület tagjai a turizmus, ingatlanfejlesztés, marketingkommunikáció és bankszektor elismert szakemberei, akiknek közös küldetése, hogy a Hilaris Hotels nem csak Magyarországon, hanem a régió turizmusának fejlesztésében és bővítésében is kulcsszerepet játsszon. Minden egyes tag széleskörű tapasztalatot, gazdag tudást és egyedi nézőpontot képvisel – már korábban is sokszorosan hozzájárulva a turizmus fejlődéséhez.

A testület elnöke dr Zsuffa Ákos, alelnöke dr Békefi Veronika. Tagjai: Breier László, dr Debreczeni Róbert, dr Fintha-Nagy Ádám, Horváth Péter, Jakab Róbert, dr Papp-Váry Árpád, Schmatovich Bence, dr Tikos-Nagy Csaba, Veszelovszky László, Závodszky Zoltán. A testület munkájában állandó meghívottként részt vesz a szállodákat tulajdonló Peter’s Consulting részéről dr Minárik Ferenc ügyvéd és Rózsahegyi Zsanett pénzügyi és akvizíciós vezető, valamint a Hilaris Hotels szállodáit üzemeltető menedzsment tagjai: Pázmándy Szilvia értékesítési és marketing igazgató, Bibók Roland pénzügyi igazgató, Tikos Gergő fejlesztési igazgató, Valenta Zsolt üzemeltetési igazgató, Krausz Gábor executive séf, valamint Panyi Zsolt és Geiger Violetta szállodaigazgatók.

Küldetésüket a tanácsadói testület elnöke, dr Zsuffa Ákos így fogalmazta meg: „Mindannyian elkötelezettek vagyunk a magyar turizmus fejlődése mellett és a Hilaris Hotels belépésével egy olyan koncepció és márka jelent meg, amely mellé büszkén állunk. Izgalommal várjuk a közös munkát a kiváló szakemberekből álló Hilaris csapattal.”

A tanácsadó testület céljai:

  • a regionális turizmus fejlődésének előmozdítása. Együttműködés a helyi és nemzeti turisztikai hivatalokkal, a régió egyedülálló kulturális, történelmi és természeti értékeit kiemelő vonzó turisztikai kínálat kialakítása és népszerűsítése érdekében.
  • fenntartható növekedés és terjeszkedés támogatása: A Hilaris Hotels stratégiai terjeszkedésének irányítása új helyszíneken, biztosítva, hogy minden egyes új ingatlan átgondoltan illeszkedjen a koncepcióba, a környezetébe, erősítve a helyi közösségeket – miközben megőrzi örökségüket, hagyományaikat.
  • innovációs vendéglátási gyakorlatok bevezetése: A legmodernebb technológiák és fenntartható gyakorlatok bevezetése a szállodaüzemeltetésben a vendégélmény, az üzemeltetési hatékonyság és a környezetvédelem javítása érdekében.
  • regionális kapcsolatok kialakítása: Erős kapcsolatok kialakítása a fejlesztésben és üzemeltetésben érdekelt felekkel, köztük a helyi önkormányzatokkal, vállalkozásokkal és közösségekkel, a régió gazdasági fejlődésének támogatása érdekében.
  • kiváló szolgáltatási színvonal biztosítása: Új minőség felállítása a személyre szabott, prémium szállodai kategóriában, azért, hogy a szállodalánc minden vendégének tartózkodása emlékezetes és páratlan legyen.

A tanácsadó testületnek kiemelt szerepe lesz a Hilaris Hotels stratégiai irányításának támogatásában, emellett szakértelmüket felhasználva jelentős mértékben hozzájárulnak a turisztikai ágazathoz, ezáltal biztosítva, hogy a Hilaris Hotels nem csak hotel márkaként és szállodaláncként fejlődjön, hanem katalizátorként is működjön a magyarországi, valamint a környező régiók turizmusának fejlődésében.

“Megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen kiváló szakemberek csoportja állt a Hilaris Hotels ügye mellé. – mondta Zentai Péter, a Hilaris Hotels alapítója. “Szakértelmük és látásmódjuk felbecsülhetetlen értéket képvisel, amely nem csak a Hilaris márka értékét növeli, hanem a közös munka során, reményeink szerin, tartós hatást fogunk gyakorolni a magyar turizmusra. Biztos vagyok abban, hogy ezekkel a szakemberekkel a Hilaris Hotels a kiválóság, az innováció és a fenntarthatóság szinonimájává válik.”