A Nissan bevállalja: 10 éves garanciacsomag minden új crossoverhez

A Nissan Jövőálló Programjával márciustól új korszak kezdődik az autós piacon: minden Qashqai, új Juke és X-Trail modellre mostantól egyedülálló, 10 éves garanciacsomagot biztosít a japán márka.

A japán autóipari óriás nem először vállal nagyot. A Qashqai-jal megteremtette a crossover szegmenst, majd a Juke-kal a kompakt crossoverek azóta is töretlen népszerűségnek örvendő kategóriáját hozta létre. 2020-ban pedig az autós piacon egyedülálló módon 10 éves garanciacsomagot, azaz 3 év/100 ezer km gyártói garanciát és további 7 év/50 ezer km kiterjesztett garancia biztosítást ad valamennyi crossover modellje mellé – és itt nem áll meg: most 3 alkalmas, ingyenes éves karbantartást is biztosít crossovereihez, így lesz ingyenes az első három, éves szerviz a Nissan szakszervizeiben, képzett szerelőcsapat kezei között, kizárólag gyári alkatrészek és gyári motorolajok felhasználásával.

Az új crossover tulajdonosok tehát egy teljes évtizedre minimalizálhatják az autóval kapcsolatos esetlegesen felmerülő váratlan költségeiket. További jó hír, hogy az autó eladásakor a garancia átruházható a későbbi tulajdonosra, így a Nissan modellek megnövelt piaci értéken, lényegesen magasabb áron értékesíthetők, mint a hasonló állapotú és futásteljesítményű modellek.

„A Nissan szeret első lenni az újítások terén, a crossovereinkre adott 10 éves garanciacsomag pedig egy abszolút piacvezető konstrukció, amely átrajzolhat mindent, amit az autóvásárlásról eddig tudtunk. Hiszünk autóink minőségében és értékállóságában, ezért vállaltuk a Jövőálló Program indítását. Hiszünk abban is, hogy az egy évtizedes biztonsággal, a karbantartási csomaggal és a kedvező finanszírozási ajánlattal több különböző ügyféligényt is ki tudunk egyidejűleg szolgálni” – mondta el a bevezetés kapcsán Molnár Viktor, a Grand Automotive CE Kft, a Nissan közép-európai regionális importőrének ügyvezetője. „A Nissan Jövőálló Program kiváló megoldást nyújthat azok számára, akik hosszú távon gondolkodnak egyetlen autóban, és azoknak is, akik 4-5 évente szeretik lecserélni az autójukat, hogy átülhessenek a legújabb modellekbe.”