A nyár utolsó korlátlan élményeivel vár a Debreceni Vidámpark!

Az ország egyetlen vidámparkja augusztus 15-én és 16-án ismét megrendezi a nagysikerű Karszalagos Hétvégét. Az akció keretében a karszalagos belépőt váltó vendégek egész nap, 10:00-tól 18:00-ig korlátlanul használhatják majd az intézmény valamennyi játékgépét.

A korlátlan játékgép-használatot biztosító karszalagos belépőt a gyermekek a tavalyi 3900 Ft-os áron, míg a felnőttek mindössze 3500 Ft-ért válthatják meg az intézmény pénztáraiban a rendezvény ideje alatt vagy elővételben.

A vasárnapot a határtalan vidámparki kalandok mellett még különlegesebbé varázsolja majd az aznap kezdődő, augusztus 20-ig tartó Galiba Gyermekfesztivál minden eddiginél gazdagabb programkavalkádja, amelynek ezúttal teljes egészében az idén 60 éves intézmény ad otthont. A fesztivál ideje alatt a Vidámparkba való belépés ingyenes lesz a nagyközönség számára, a játékgépek használata azonban részvételi jegyekhez – vagy a vasárnapi nap esetében karszalagos belépőkhöz – kötött, az Állatkert látogatásához pedig változatlanul állatkerti belépőt kell majd váltani.