A SIXT is belép Wizz Air partnerei közé

Megállapodást írt alá a Wizz Air a SIXT bérautó szolgáltatóval, ezzel pedig a cég a légitársaság kiemelt együttműködő partnerévé vált.

A Wizz Air honlapján vagy a WIZZ mobilapplikációban történő repülőjegy foglaláskor az utasok mostantól közvetlenül autót is bérelhetnek az úti céljukon elérhető teljes SIXT-flottából. Az együttműködésnek köszönhetően a SIXT járművei a Wizz Air 44 országból álló hálózatának csaknem összes úti célján elérhetőek. Mindemellett a SIXT a WIZZ-kredit programjába is bekapcsolódik: minden SIXT-autóbérlés után a vásárlás értékének 5 százaléka az ügyfelek WIZZ-számláján jóváírásra kerül, amit újabb utazások foglalásakor vagy a Wizz Air egyéb szolgáltatásainak megvásárlásakor felhasználhatnak.

A németországi München melletti Pullach-ban központtal rendelkező SIXT világszerte mintegy 110 országban van jelen. A SIXT 2018-as csoportszintű bevétele 2,93 milliárd euró volt, ezzel a világ egyik legjövedelmezőbb mobilitási szolgáltatásokat nyújtó vállalata lett világszerte. A csoport anyavállalata, a SIXT SE részvényei 1986 óta jegyezhetők a Frankfurti Tőzsdén.